lättlunch.

2013-06-30 | 15:01:00
 
Det behövs inte speciellt mycket för att göra en god lunch när man har egna örter på balkongen och Västerbottensost i kylskåpet. Mums!
 
Och åh - gårdagen hörre ni. Luleåbröllopet mellan Sofia och Viktor. Så fina de var och så kära de är! ♥
 
Jag har redan börjat gå igenom bröllopsbilderna, kan inte låta bli!! Att fixa alla kommer ju såklart att ta sin tid, men det är så kul att liksom göra den där första kollen och leta efter favoriter. Så kul!!

luleåbröllop.

2013-06-29 | 13:25:00
 
Kameran är fulladdad, energin på topp, kreativiteten spirande och ett nervöst men glatt brudpar. Idag är det att agera bröllopsfotograf som gäller!!
 
Idag har jag inget fokus på mitt egna bröllop, utan idag är det Sofia och Viktor som gäller. Superkul!!
 
Och åh, de är så FINA!! ♥ 
 
Jag längtar tills jag kan visa er!! :)

bröllopsfotograferna.

2013-06-28 | 14:39:00
 
En vecka kvar till bröllopet. Helt magiskt. Visst finns det många saker kvar att göra, men alla stora bitar är på plats och om det skulle behövts hade vi kunnat ha ett bröllop här och nu. Så de bitar som är kvar känns mest som en guldstjärna i kanten :)
 
Och på tal om guldstjärnor - många har frågat hur vi ska lösa det här med fotograf på vårt bröllop, eftersom många vet att foto betyder något så enormt för mig.
 
Men vet ni, det är inga problem.
 
Vi har anlitat de helt underbara 2Brides. Två stycken fantastiska fotografer och tillika fantastiska personligheter. Alla bilder ni sett likt den ovan är fotade av dem! ♥
 
2Brides, eller Isabelle och Emmi-Sabina som de heter, var det första vi bokade när bröllopsdatumet var spikat. Inte kyrka, inte lokal - utan dem. För oss är fotograferna en av de absolut viktigaste sakerna.
 
Vi längtar SÅ efter att bli man och fru, och även att få se hur vår hittils mest unika, kärleksfulla och fantastiska dag kommer bli berättad i bilder.
 

helgens aktivitet.

2013-06-27 | 15:47:00
 
Nu är det full gas konstant! Och vet ni, att på lördag då blir det att fota bröllop!! Här ovan ser ni Sara och Anders bröllop från förra året :)
 
Åh, jag ser såå mycket fram emot det. Jag går med ideér som rullar runt i huvudet! Ser mig själv stå där med kameran och brudparet, skuttandes omkring i alla dess olika vinklar, som vanligt ;)
 
Det är mina två föredetta klasskompisar Sofia och Viktor som gifter sig i Luleå! Sofia har varit ett av mina bollplank under detta år av bröllopsplanering. Att bolla med någon som gifter sig 6 dagar före gör att den personen har väldigt stor förståelse och koll på vad man menar ;) Sofia gick första terminen sjuksköterska, så där började vår kontakt. Viktor gick jag alla tre år med, en otroligt kul kille med huvudet på skaft, även om han oftast har en härliga humor påslagen ;)
 
Så nu går jag och taggar och skriver ner allt jag ska ha med mig! Detta blir finemangen!!

trånga garderober.

2013-06-26 | 13:17:00
 
Det här med att flytta är ju kanon i det rent rensningssyfte! Man vill ju inte packa med sig saker i onödan, så då sorterar man automatiskt.
 
Eller nåväl, så är det väl i teorin i alla fall. Var rätt så duktig på det - bortsett från när det kom till kläder. Mina garderober i Luleå var smockfulla, och jo då, de är smockfulla även i Umeå med. Det positiva var dock att jag hittade åt massa kläder jag trodde var borta! Som min examensklänning ;) Den hängde visst bara bakom massa andra kläder, intryckt mot garderobsryggen. Se där!
 
Vet dock att jag har flera frivilliga som vill komma hit och rensa.... ska försöka dra ut på det...
 
;)

boom shakalaka!!

2013-06-24 | 19:58:00
 
JAMEN VISST SERRU, BOOOM SHAKALAKA! Nu kan jag säga att det är NÄSTA vecka jag blir fruuuu!!
 
Badabing, I like it!
 
Och det är så skönt att jag bara behöver jobba fyra dagar denna vecka. Sedan går jag in i 100% wedding mode! Då blir det att fixa allt sista pyssel, så som hår exempelvis. He bli skitgött!!

smyckesskåp.

2013-06-23 | 18:29:00
 
Titta på min fina inflyttningspresent åt mig själv!! Smyckesskåp a' la grande!
 
Har tittat på något sådant skåp i säkerligen ett halvår och nu slog jag äntligen till. Ångrar mig inte en sekund!! 

Detta var det första jag gjorde när vi flyttade in - monterade ihop och fyllde! Hähä. Och jag hade lite mer smycken än jag trodde....
 
Får visa den fyllda versionen en annan dag ;) :) 

midsommar!

2013-06-21 | 14:21:00
 
Glad midsommar på er! ♥
 
Efter en halvdag på jobbet kopplar jag nu av och ska njuta av denna helg. Jag ska titta på havet. Jag ska vandra vid strandkanten. Jag ska äta gott. Och jag ska blunda och känna på sommaren. Lite som en midsommar bör vara!
 
Hoppas ni alla får en superfin dag, oavsett vad ni gör och vart ni befinner er!

lilac.

2013-06-20 | 21:29:23
 
Idag har varit en lugn dag - kors i heeela taket!!
 
Sitter just nu på Skype och har en mysig träff med älskade vänner. Gruppsamtal is the thing! Varför gör man inte det oftare!? :)
 
Måste sedan ta och packa. Ska åka till Alexanders föräldrars stuga imorgon efter jobbet. Känns nalta bättre att fira midsommar vid havet än inne i lägenheten :)

lejonman.

2013-06-19 | 20:46:32
 
Den här lejonmanen ser fram emot sin klipptid nästa vecka! Jag har tagit ledigt från jobbet 28 juni - 7juli, dels för att orka vara med på mitt eget bröllop (håhåå, jaja), men även hinna göra det där "sista fixet". Däribland ett frisörbesök :)
 
Det är nu man känner att man skulle ägt en bil. Man har ärenden än hit, än dit. Idag bokades det en träff i sista minuten med lokalsägarna. Tack och lov fick vi låna en bil så vi hann dit direkt efter mitt jobb!
 
Pusselbitarna faller på plats!

bortkommen.

2013-06-18 | 20:38:24
 
Har varit ute och ätit med jobbet ikväll. Mysigt att träffa dem utanför jobbets väggar :)
 
Ska vara lite duktig och bege mig ut på cykeltur med Alexander nu. Måste ju rackarn i mig lära mig vårt område och vart jag bor. Eller okej, jag vet vart jag bor, men inte så hiskeligt mycket mer än så. Dags att bli ändring på det.

bröllopstårtan.

2013-06-16 | 13:52:00
 
Ljuva helg! Jag har fått sovmorgon till kl 10 båda dagarna, något jag inte minns senast det hände. Ute är det ljummet och solen skiner. Härligt!

Och idag ska vi provsmaka bröllopstårta, minsann!! Hihiii, ska bli så mysigt. Bröllopstårtans karaktär var faktiskt en av de första sakerna vi bestämde förra året när vi började planeringen. Där var vi väldigt överrens. Kul! :)

Tror att dagens provsmakning kommer vara en av de där aha-ögonblicken då det går upp för en lite mer att bröllopet är på riktigt. Och nu är det ju närmare än någonsin, bara ynka 19 dagar!! Fab!

bruised and battered.

2013-06-15 | 14:40:00
 
"Vi får se vilket skick han kommer hem i" var de ju faktiskt ärliga och sa innan svensexan förra söndagen.
 
Well, såhär kom han hem den natten ;) Bruised and battered! 
 
Haha, åh det såg så hemskt ut. Men nu har det liksom gått över till att bli kul, hehe... För Alexander är ju inte så värst mörk i hyn av sig, och nu när blåmärkena är på tillbakagång i färgerna grön/brunt så ser han ut som en vandrande mögelost. I think it's kind of lovely!
 
Puss ba'!

en av anledningarna till varför du är så söt.

2013-06-14 | 18:55:31
 
För att du på eget initiativ sitter och plockar ur cashewnötter och jordnötter ur en frukt- och bärmix så att jag ska få nötter till middagen.

lite töjd mage, sådär.

2013-06-13 | 22:50:52
 
So, lets see... what have I been doing tonight.... ;)
 
Vi har minsann haft besök av sötloppan Annelie ikväll! Fick ett sms där det stod "Får man komma och bjuda på fika för att man fått semester?". Well. Doh. Finns bara ett svar på det, ju.
 
Så vi har smaskat jordgubbar doppade i Nutella, samt jordgubbar i skål med ovispad grädde och socker. Och utöver det glass och kladdkaka. Ska det vara ska det vara! (var det någon som sa bröllopsform?)...

RSS 2.0