möhippa!

 
Little did I know att gårdagen skulle bli min MÖHIPPA!
 
Det började att jag blev överfallen i sängen, hann knappt blinka till innan jag hade en ögonbindel över ögonen. Adderat till det fick jag musik i öronen (som jag direkt hörde att min systeryster pysslat ihop, speciellt eftersom det börjde med Westlife - "When you're looking like that" ;))! Medan de rotade runt i garderober och skåp efter saker att packa med fick jag snällt sitta själv på en stol mitt i vardagsrummet och digga bäst jag ville ;)
 
Sedan fördes jag iväg! Först på - åtminstånde vad som kändes - som en lång promenad, sedan in i bil och åka lika länge. Kunde för mitt liv inte förstå vart de körde! Det var asfalt och grus om vartannat. Det kändes som om de åkte till världens ände!
 
Bilen stannade och sedan var det dags att promenixa igen. Först asfalt, sedan gräs. Och jag var tvungen att ducka, sträcka mig och ducka ännu mer för att ta mig fram. Men när jag kom fram fick jag ju se att det bara varit humbug ;) Vi var ju parken som ligger bara 400 m ifrån oss! Och efter den långa resan trodde ju jag att vi var närmare 5-7 km bort!
 
Där blev det frukostpicknick på gräsmattan! Och de vet ju hur mycket jag älskar frukost, så gott var det!! När vi nästan hade ätit klart fick jag frågan om jag inte var nervös för vad som komma skulle. Det blev helt blankt i huvudet. För någonstans i mitt huvud trodde jag att picknicken was it, liksom. Men no, no!
 
Sedan gick vi till Iksu spa och då fick jag välja vad jag ville göra - gå direkt till spa eller träna först. Och jag var såå sugen på att träna med brudarna, så det blev ett sjävklart val! När vi sedan hade tränat klart duschade vi, kröp in i våra tofflor och enorma morgonrockar och gick och åt lunch.
 
Efter det blev det spa! Och det var så skönt att gå från att först ha tränat och ätit gott till att sedan bara få totalvila. Vi blev alla såå avslappnade! Ett tag var alla påväg att somna på sina solstolar. Wonderful! ;)
 
När vi hade varit på spa i några timmar var det dags att snygga till sig! Och det var spännande att se vad de hade lyckats packa ihop där under morgonen när jag varken såg eller hörde, men de hade skött sig bra ;) Duktiga flickor som känner mig väl!
 
Sedan blev det på med ögonbindel igen, minsann! Och efter en biltur och promenad på asfalt och gräs kände jag hur jag ställde mig på ett trägolv som kom mitt i ingenstans. När ögonbindeln åkte av så stod det ÄNNU fler vackra flickor framför mig än de som varit med tidigare under dagen! Jag blev så tagen!
 
Resten av kvällen bestod av fantastisk middag, underbara minnen, mycket skratt och prat, supersmaskig efterrätt, presenter och massa människor jag känner total kärlek till.
 
När kvällen var över kunde jag inte låta bli att gråta lyckotårar, för dagen hade varit så FIN. Och jag var så tacksam över vad de hade planerat och att de tagit sig tiden till att fixa och vara med!
 
Glad blivande fru! ♥

Kommentarer
Postat av: Anna

Det var en underbar kväll! Längtar tills fredag! Puss <3

2013-07-01 @ 22:38:17
URL: http://www.annanorlin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0