NY BLOGG!

2013-07-15 | 14:30:00
 
Nu är det dags - nu byter jag blogg! :D
 
Hädanefter hittar ni mig på www.sandraburstrom.blogg.se istället. Ni tar er dit genom att antingen klicka på länken eller genom att klicka på bilden.
 
Så vad säger ni? Nu kör vi! See you there!

nya köksmöbler!

2013-07-14 | 18:10:00
 
Äntligen kom dagen. Dagen då jag får glömma allt vad litet, svart och skavt köksbord för två heter och istället säga HEJ till våra nya köksmöbler!!
 
Det blev ett mer än dubbelt så stort bord som vårt förra, samt mycket bredare och med sex stolar. Med iläggsskivorna rymmer vi 10 personer (12 om man trängs lite, hehe!). Underbart!! 
 
Så folket, nu får vi köra en inflyttningsfika någon helg framöver. Eller hur!?

ljuvafoto goes wedding.

2013-07-13 | 13:31:44
 
Efter en helt underbart välkommen sovmorgon har jag suttit och fortsatt redigera Sofia och Viktors bröllospbilder. Oh dear Lord vad kul!!
 
De gifte sig en väderväxlande dag med perfekt temperatur. Båda var lika nervösa, men samtidigt lika glada och förväntansfulla.
 
Än så länge kan ni få en liten bakifrån-sneak peak, en ögonblicksbild. De var så otroligt vackra. Just wait and see!

bröllopsredigering.

2013-07-11 | 15:39:00
 
Så har livet börjat återgå till det "vanliga" :) Vi gifte oss ju i fredags och var sedan lediga helgen, men sedan så började jag jobba igen måndag. Huvva mig vad tråkigt det var, men nu efter några dagar känns det okej! Man vill ju leva i bröllopsbubblan så länge man kan ♥
 
Men nytt är däremot att jag dagligen blir kallad "fru Burström", "frugan" och så vidare ;) Och att kompisar låter totalt förvirrade när de svarar i telefonen, för de förstår inte vem "Sandra Burström" är. Haha. Helmys!! 
 
I och för sig får jag ju leva i en sorts bröllopsbubbla lite extra länge, för nu i dagarna sitter jag och redigerar bröllopsbilderna jag fotade i Luleå åt Sofia och Viktor!! Sååå kul! Får slänga upp en liten goding här i veckan och smygvisa lite ;)

fru burström.

2013-07-08 | 17:26:00
 
Den 5 juli 2013. Vår dag. Vår bästa dag.
 
Det spratt i hela kroppen på mig. Smilbanden användes konstant och lyckoruset gick inte att missta. 
 
Och att jag fick dela den dagen med dig är det bästa valet jag någonsin har gjort. Jag hade längtat så mycket till den dagen. Och nu längtar jag efter framtiden.
 
Allt jag kan säga är att du är underbar, att jag älskar dig högst på denna jord och att vår dag blev den bästa jag någonsin varit med om ♥

EN dag kvar!!

2013-07-04 | 12:03:00
 
Dagen före "The day".
 
Snabb sammanfattning av hur det mås här:
Det blir en snabb sammanfattning just eftersom det känns naaalta stressigt, alltså. Spelar ingen roll hur mycket man har förberett hittills nästan, känns det som. Bara det faktum att det är dagen innan bröllopsdagen gör att man är stressad. Alexander är och gör några ärenden och jag håller på som en toka i lägenheten. 
 
Magen är full av fjärilar, men bra fjärilar. Jag känner mig pirrig, supernyfiken, glad och förväntansfull. Jag vill se alla som är där, jag vill ta på mig klänningen, jag vill kolla på min och Alexanders händer när vigselringen sitter där. Man vill uppleva det! Även om jag hade kunnat så hade jag inte velat skjuta fram bröllopet för att få mer tid över till förberedelser. Nej, nu vill man att det ska bli. Ska ske ♥

summer breeze.

2013-07-03 | 17:43:00
 
Vilken sommardag som passerat. Går och håller tummarna konstant inför bröllopsdagens väder. Please, please, please låt det inte vara supergrått eller massiv regnskur!
 
Ikväll ska vi sortera ihop alla saker som ska till kyrka, värdpar och festlokal. Mycket att komma ihåg, många detaljer. Har aldrig gjort såhär många kom ihåg-listor i hela mitt liv! Känns superlätt att glömma saker.
 
Detta trots att alla grejer nästan ständigt är i ens synfält ;) Vi flyttade ju från en 47 kvm stor lägenhet i Luleå till 90,5 kvm här i Umeå, men det uppsvinget känns knappt. Det är då grejer ööööverallt ;)

paltmiddag.

2013-07-02 | 19:18:28
 
Ikväll har vi minsann finbesök och paltmiddag! Sara och Malin är här för att ha en pyssel- och myskväll :) Ikväll gör vi de sista dekorationerna till bröllopet. Fiiiina fisken!  
 
Hade kunnat gjort mycket av det tidigare, men det känns verkligen som kvalitetstid att få sitta och pyssla med detta ihop. Det är ju vad vi gillar!

möhippa!

2013-07-01 | 20:30:54
 
Little did I know att gårdagen skulle bli min MÖHIPPA!
 
Det började att jag blev överfallen i sängen, hann knappt blinka till innan jag hade en ögonbindel över ögonen. Adderat till det fick jag musik i öronen (som jag direkt hörde att min systeryster pysslat ihop, speciellt eftersom det börjde med Westlife - "When you're looking like that" ;))! Medan de rotade runt i garderober och skåp efter saker att packa med fick jag snällt sitta själv på en stol mitt i vardagsrummet och digga bäst jag ville ;)
 
Sedan fördes jag iväg! Först på - åtminstånde vad som kändes - som en lång promenad, sedan in i bil och åka lika länge. Kunde för mitt liv inte förstå vart de körde! Det var asfalt och grus om vartannat. Det kändes som om de åkte till världens ände!
 
Bilen stannade och sedan var det dags att promenixa igen. Först asfalt, sedan gräs. Och jag var tvungen att ducka, sträcka mig och ducka ännu mer för att ta mig fram. Men när jag kom fram fick jag ju se att det bara varit humbug ;) Vi var ju parken som ligger bara 400 m ifrån oss! Och efter den långa resan trodde ju jag att vi var närmare 5-7 km bort!
 
Där blev det frukostpicknick på gräsmattan! Och de vet ju hur mycket jag älskar frukost, så gott var det!! När vi nästan hade ätit klart fick jag frågan om jag inte var nervös för vad som komma skulle. Det blev helt blankt i huvudet. För någonstans i mitt huvud trodde jag att picknicken was it, liksom. Men no, no!
 
Sedan gick vi till Iksu spa och då fick jag välja vad jag ville göra - gå direkt till spa eller träna först. Och jag var såå sugen på att träna med brudarna, så det blev ett sjävklart val! När vi sedan hade tränat klart duschade vi, kröp in i våra tofflor och enorma morgonrockar och gick och åt lunch.
 
Efter det blev det spa! Och det var så skönt att gå från att först ha tränat och ätit gott till att sedan bara få totalvila. Vi blev alla såå avslappnade! Ett tag var alla påväg att somna på sina solstolar. Wonderful! ;)
 
När vi hade varit på spa i några timmar var det dags att snygga till sig! Och det var spännande att se vad de hade lyckats packa ihop där under morgonen när jag varken såg eller hörde, men de hade skött sig bra ;) Duktiga flickor som känner mig väl!
 
Sedan blev det på med ögonbindel igen, minsann! Och efter en biltur och promenad på asfalt och gräs kände jag hur jag ställde mig på ett trägolv som kom mitt i ingenstans. När ögonbindeln åkte av så stod det ÄNNU fler vackra flickor framför mig än de som varit med tidigare under dagen! Jag blev så tagen!
 
Resten av kvällen bestod av fantastisk middag, underbara minnen, mycket skratt och prat, supersmaskig efterrätt, presenter och massa människor jag känner total kärlek till.
 
När kvällen var över kunde jag inte låta bli att gråta lyckotårar, för dagen hade varit så FIN. Och jag var så tacksam över vad de hade planerat och att de tagit sig tiden till att fixa och vara med!
 
Glad blivande fru! ♥

RSS 2.0