första bakslaget.

Nu kom väl egentligen första bakslaget med bröllopet, och det blev gällande min vigselring.
 
Jag har kollat på vigselring redan sen förra året. Letade mest på Internet. Vi gick dock til en guldsmedja i januari så jag fick pröva vilka ringar jag tyckte om i fysiskt format, när de väl satt på fingret. Hittade såklart min drömring!
 
Förlovningsringen är i palladium och det var inte denna ring jag hittade, men dem kunde göra den i palladium. Vi for tillbaka i mars bara för att dubbelkolla, och jo, jag ville ha samma ring och de sa fortfarande att den gick att göra i palladium.
 
Nu smsar de och säger att det inte alls går. 2½ månad till bröllopet. Tack.
 
Nu måste jag hitta en ny ring.
 
Allt jag ser jämför jag ju såklart med drömringen som jag prövade i januari (har kollat på den i tre år på Internet). Antingen tycker jag inte om dem, eller så är dem mer än dubbelt så dyra.
 
Kanske en skitsak, kan man tycka. Men fy vad pissigt det känns. Det är inte vilket smycke som helst. Det här hade jag velat veta redan i januari. Ringar i palladium är sällsynta, så att hitta en ny som JAG gillar, och på så kort tid... jag som har så specifik smak.
 
Nä, Gud vad ledsen jag blev.
 
Skit också.

Kommentarer
Postat av: Sofia Nyman

Är det så att det är omöjligt att göra ringen i det materialet eller är det bara stället ni varit till som inte kan?
Ring till Guldsmedjan i Umeå och prata med Maja (Vestberg) och hör om det finns någon möjlighet att göra den ringen i det materialet, tänkte att det kanske kan skilja sig mellan olika guldsmedjor...!?

Svar: Jag ringde dem!! Och oooh vad trevliga de var :) Och de verkade kunna hjälpa!!
Sandra

2013-04-15 @ 17:48:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0