sol, sol, sol.

2008-05-31 | 19:23:24
Det har varit alldeles för bra väder de senaste två dagarna för att jag ska ha tagit mig i kragen och suttit här och blogga. Antar att faktumet att sol och värme äntligen har anlänt inte är någon större nyhet för er, men det tål att nämnas åter en gång.

Har varit ute ända sen jag klev upp kl 12 idag. Dagen har fyllts ut med tvätthängning, bokläsning, kubb, vattenkrig x3, glass och besök av Krikolusen. Det var egentligen tänkt att även Annelie skulle komma idag, men det blev som inte av. Får hoppas på någon annan dag här framöver. Maybe tomorrow?

Igårkväll var det en trevlig kväll i Ånäset och på Sundmarksvägen 10 som stod på schemat. I Ånäset spelade vi kubb, lite badminton, sjöng, grillade, åt efterrätt och körde "Kniven" (måste lära er den leken). Väl hemma i Bygdeå kring 23-tiden så for jag hem till Anna. Hon ville ha lite sällskap! Så jag, Anna, Ida och Jonas satt och spelade spel fram till klockan 01. Det blev en toppenkväll!

Jag och min älskade syster var båda lika pigga när vi kom hem 01 båda två, så vi kröp ner i min säng och tittade på "Juno" fram till kl 03. Bra film och bra syster ♥
~

Måste bara nämna att jag gjorde allt för att vara utomhus igår:

image113

Hade bestämt mig för att sy, så för att få vara utomhus så drog jag ut en plastmatta, bord, radio, förlängningssladdar, trådar, sax, kläder och symaskin och rockade fettet ute på gräsmattan! Så nu är ett par tights lagade, likaså ett par leggings + att jag sydde om en klänning. Jiho!Edison Glass - Obsession

updating!

2008-05-30 | 13:32:30
Nu måste jag uppdatera er om både torsdag och onsdag!

Onsdag
Hela skoldagen var katastrof!!! Fast.. nu menar jag inte helt bokstavligt, utan vi OP06or hade en oförberedd katastrofövning för alla OP07or. De trodde att de skulle till Lillemor och koka gröt, men de hann bara innanför dörren innan jag kommer inrusandes och är helt galen och ropar på hjälp. Sen var det igång, wiie! Vi hade iscensatt en explosion. De var riktigt duktiga, må jag säga.


Torsdag
Igår var det ingen skola alls för min del. Istället så var jag i stan och hade stadskörning! Tack och lov så var det mycket roligare igår än första gången. Efter den första stadskörningen så ville jag bara gråta, så trött och slut var man. Men igår så fick det riktigt bra och det var mycket roligare körning, thank god.

Eftersom Marita hade hört att jag skulle iväg till Skellefteå med en passade buss så fick jag köra bort alla mina tre lektioner på förmiddagen, så jag fick sluta 12.30!! LOVELY! Det var ju hur skönt väder som helst igår, så jag blev helt överlycklig! Stannade kvar i stan ett tag och tog en lite senare buss in till Skellefteå. For dit för att lyssna på Anterstorps alla musikelever som hade vårkonsert. De var jättebra! Såna gånger önskar jag att jag också fick gå musiklinje, men det känns som om jag inte har så mycket nytta av det sen. Funderar istället på att kanskekanskekanske gå ett år musik innan jag läser vidare till sjuksköterska. Jorru!

Nä.. nu måste jag äta frukost. Blev väckt av Emil Israelsson som ringde 12.45, men jag fick sovmorgon ändå!♫ Ray LaMontagne - Burn

suck it up.

2008-05-30 | 13:16:56
Att inte bekräftelse på att det man gjorde var bra.. det suger liksom.Jamie Foxx - When I first saw you

balen!

2008-05-27 | 21:33:17
Just nu letar jag bland hundratals bilder från balen, skriver med massa personer på msn, syr och lagar ett par tights, planerar en kväll i Skellefteå på torsdag, packar för imorgon, klipper mig i håret + är på väg upp för att göra nudlar. Jag lever i ett polygami med göromål.

Min dag har inte varit något undantag!
Denna dag har varit inplanerad i flera månader: "27/6 - Fota Mathilda på balen"

Jag hade turen att få sluta 1½ lektion tidigare idag, så jag var inne i stan kl 15. Då bar det direkt av till frisörsalongen där Mathilda och Stina redan befann sig. Jag fotade alla stadier som blev under tiden Stina gjorde frisyren och sminket. Där höll vi till ända fram till 17.15, och de hade varit där sen 13.30. Olala, i tell you. Det är lång tid på en salong!

Daniel körde sedan jag och Mathilda till lägenheten där de skulle göra sista finishen. Men... nycklarna var kvarglömda inne i centrum på salongen. Det var inte speciellt bra, anledning = stan var fullsmockad med trafik, de var efter i tidsschemat och Per, deras chaufför, hade redan väntat på dem i 40 minuter. Jag stannade kvar och höll han sällskap medan de for tillbaka in till centrum. Det tog 30 min.

Det bästa var ändå när Mathilda sprang runt som en galning och Danne försökte knyta slipsen. Det blev så att Per fick knyta den! Men först var den ju tvungen att strykas, och det tog jag på mig! Problemet var bara att Mathilda inte har någon strykbräda, så jag tog en stor skärbräda och vände den upp och ner. Funkade redigt bra! Sen hjälpte jag Mathilda att bli klar samt att fixa till Daniels utstyrsel. Enligt honom hade de inte kunnat klara denna dagen utan mig, så jag hade roligt!

Slutresultatet blev i alla fall väldigt bra!


Jag vet inte om jag själv kommer att fara på balen. Kommer vara rädd för att bli utan partner och jag kommer garanterat att jämföra mig med alla jag ser. Det kommer bidra till att jag kommer känna mig sjukt osnygg.
Vi får väl se hur det blir.Sick Puppies - My world

gratis MMS.

2008-05-26 | 18:25:50
Igår var det kanske som känt var gratis MMS för alla Halebopkunder.
Dock så drogs det pengar från vissa kunder, så jag skickade ett mail till Halebop och frågade varför det inte stämde:

Fråga:
Att skicka och ta emot MMS fungerar utan problem, men min fråga är varför det går pengar när den 25/5 skulle vara en dag så MMS var gratis? Startade morgonen med 30 kr på mitt kort, nu har jag 16 kr. Inget internet, ringande eller sms har använts, så varför detta?

Svar:

Hej Sandra!

Tyvärr så hade vi igår ett problem med debiteringen utav vissa MMS. Detta kommer att krediteras så snabbt vi har fått uppgifterna om vilka som har blivit drabbade utav detta.

Hälsningar Robert
~

Så där har ni svaret alla ni som också blev av med pengar!♫ Eskobar - Even if you know me
Luleå!

2008-05-25 | 18:10:24
ÅH, jag hade det så roligt i Luleå! Framträdandet var verkligen hur roligt som helst + när hela gruppen sprang upp på scenen under finalnumret med Samuel Ljungblad. "Sampe" är alltså ett ganska nytt stjärnskott i Sverige och är mest känd för hans medverkan som solist i det kända tvprogrammet Let's Dance på kanal 4.
Så nu har Towdah uppträtt med ännu en kändis. Vi hade galet roligt!

Lite bilder från igår:

Vi fick en egen logé!

Den var brevid Samuels.

Vi fick även nyckelkort för att kunna ta oss runt överallt backstage.

Anders ville testa - and he liked it!

Vi fick alla blommor på scen!Maroon 5 - Sweetest goodbye

!

2008-05-25 | 17:42:28
http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2732215 verkar vara en härlig tjej som skriver om lite allt möjligt. Idag avslutas en tävling som hon har som du kan delta i! Enligt mig så är detta en redigt söt liten sommarglädje. Kika in!

gå och sov!

2008-05-24 | 00:17:21
Okej, nu är det såhär:
- imorgon far vi till Luleå på morgonen, Towdah ska uppträda där på kvällen
- jag har fortfarande inte fått sovmorgon på äckligt länge
- hela kvällen har det varit braiga people här och sett på film fram tills nu
- och jag har åkt bil med Anders som förare!! Det var sjukt ballt, i tell you.

Dagen har kännts rätt lång ändå måste säga. Jag är rätt duktig på att fylla mina lediga fredagar med en massa saker. Har bland annat dansat i 3 timmar idag. Lärde Mathilda koreografin till ett medley som vi ska dansa imorgon i Luleå.

Jag taggar Luleå. Jag taggar hotell. Dock så tror jag att jag kommer missa ESC-finalen... typ. Eller i alla fall början. Tillställningen börjar kl 19.30 imorgon och ESC är 21.00. Kommer vara tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiight om tid!

Dagens diss var Du. Autch!

Men jag lever och jag älskar livet. Nu blir det att krypa ner under mitt duntäcke. Mmh!Eve - Tambourine

varför detta?

2008-05-23 | 00:08:09
Jag tror att jag och Alexander har för lite att göra. Detta var inte ens allt..

Alex Burström says:
du talar starkt om hjärta och själ, det är bara tankegångar om hjärta som säger att vi känner känslor med hjärtat, och själen i en kropp är fri, det är tankegångar från människor med hopp som största egenskap, ett hopp om något större, man kan försöka leva på hoppet men det är få som lyckas leva ett sådant liv väl

- sandra ; serendipity. says:

då får även jag hoppas med mitt hjärta att jag är en av de fåtal som kan realisera denna dröm och få det lyckliga liv som är näst in till oåtkomligt.

Alex Burström says:

att leva på hopp är en gåva, ta väl hand om gåvan och den kanske ger något tillbaka en dag, jag lever inte på hoppet längre, den saknar mening för mig, nu finns bara min sanning som jag kan leva efter och den är alltid sann men också kall, en kall värld där ett leende som egentligen ska värma fryser en till is, tankarna står stilla , du försöker tina dina tankar men de fryser lika snabbt, det är en värld av bitterhet

- sandra ; serendipity. says:
varav denna kyla och bistra bitterhet? borde inte även du leva på hoppet? må hända att det är en sällsam gåva, men låt den inte går dig förbi när du står där blind i ett hörn, utestängd från allt som kan kallas värld. fånga den. fånga dagen och fånga hoppet. det är mödan värt.

Alex Burström says:
för mig är sanning min väg, hoppet kan innebära en falsk så kallad känsla, en lögn, en falkshet som jag inte bär, jag lever på min sanning, den må vara bitter och kall, men den ljuger inte för mig , den ger mig ett perspektiv på världen som den är och inte som jag hoppas att den ska vara, den är sann

- sandra ; serendipity. says:

om din handbok om livet förtäljer dig sådana saker och du anser att det är ditt kall, din sanning, så ska jag inte vara den som sätter emot och vänder allt du känner till upp och ner. ditt vågräta skall förbli vågrätt och inte falla till en lodrät värld. lev så som din sanning vill.

~

Om du ens läste hälften av detta så har nog även du för lite att göra.Maria Haukaas Storeng - Hold on, be strong

ESC 2!

2008-05-22 | 22:44:23
Kvällens favorit var nog Danmark med denna sköna låt:
Simon Mathew - All night long

ESC 2!

2008-05-22 | 21:11:42
Nu är det Eurovison Song Contest semifinal 2. Tidilooo!
Grejen är den att jag kommer vara för nervös när det är avslöjandet om vilka som gått vidare. Jag är dessutom så pissur på Ukraina som har kopierat Sveriges framträdande och kläder. Ovanpå allt detta så dissar hon även våran låt. DÅLIG KARMA! Eller ja.. ni förstår.

Nä, nu håller vi tummarna och går upp och fikar lite. NU ÄR DET VI!

image100
Jon McLaughlin - Beautiful Disaster

sleepless?

2008-05-22 | 16:33:23
Jag har börjat sova alldeles för lite. Är det någon mer? (vill känna samhörighet här)

Yiehoet idag är att det är helg och att jag har fått mitt MVG i idrott nerprentat på papper.
Uschamiget är min trötthet som kommer stundvis numera pga min dåliga sömnsrytm.

Nu har jag tänkt vara en good girl och ta itu med duktiga saker som fixa med all disk, läsa inför prov, städa mitt rum samt sy lite. Inte för att jag kommer hinna allt just ikväll kanske, men jag ska då i alla fall påbörja det. Får ju inte missa andra semifinalen av Eurovision Song Contest. Eller.. jo, får får jag.. men.. det är lite småkul.

Att tillägga:
Burström och Kriko måste byta favoritsyssla.

Nu har de även råkat hett sönder mina leggings. Det var inte såna där tunna genomskinliga, utan de var i tyg. Jag skrattade åt det som vanligt, för detta börjar ju bli en tradition.

Det blev en fin liten reva som jag kan få hela min arm igenom. Naws!Kent - Utan dina andetag

lite skryt.

2008-05-21 | 19:13:49
Innan jag ska spira och vara glad så ska jag sammafatta stadskörningen:
- brainwash från 08.15 till 15.00
- inte den gladaste körskolläraren i denna värld
- numera utnötta små gator i centrala stan

~

I helgen så ska ju vi i Towdah dansa i Luleå på ett arrangemang. Som tack för "besväret" så får vi resa och boende gratis. Efter att ha kikat in vårat hem i helgen så kan jag ju inte klaga om jag säger så...

"Detta moderna och eleganta 4-stjärniga hotell är beläget i centrum av Luleå, och har designats för att tillgodo
se alla dina behov under vistelsen. Personalen på Quality Hotel Luleå står gärna till tjänst med att arrangera middagar, underhållning, eller andra aktiviteter som intresserar dig under din vistelse i Luleå. För att förhöja din affärsvistelse erbjuds gratis trådlös internetuppkoppling på rummen.

Upplev stadens sjöfarartraditioner på "Invit" där den populära frukostbuffén serveras. Hotellets restaurang, "Cooks Krog", är ett fantastiskt ställe som specialiserar sig på grillrätter. Efter middagen rekommenderas en drink i den mysiga loungebaren "Invit", eller varför inte ett besök på hotellets swimmingpool/bastu?"
♫ Volbeat - The gardens tale

brum, brum.

2008-05-21 | 07:53:12
Här sitter jag med en gröttallrik och väntar på att det ska bli dags att bege sig till E4an. Idag är det nämligen min första stadskörning med trafikskolan som gäller! Prima ballerina ska det gå också, det har jag bestämt. Ska köra tillsammans med Kim "Divan" Nilsson och Sandra Ullberg. Vi ska nog klara oss fint!

Sitter även och tittar på våran musikal som vi gjorde i Finland. Ler och återupplever allt!

Nä, nu ska jag börja göra mig klar.
Wish me luck :)Papa Roach - Between Angels And Insects

ESC!

2008-05-20 | 22:18:44
Jag orkar verkligen gå och spotta. Ja, jag sitter med tandborsten i munnen och har gjort det ett rätt bra tag snart. Dock så vägrar jag att svälja. Man kan inte svälja tandborstskum, det blir som fel. Tror att jag snart måste ta och gå till toan ändå..

Just nu sitter jag och tittar på första semifinalen av Eurovision Song Contest. Fjantigt? Pff, aldrig. Visst är det många värdelösa låtar, men det är som en del av charmen mina kära vänner.

Måste dock erkänna att jag är ganska partisk numera.. de länder som man varit i nu önskar man lite extra lycka till, nog för att Finland, Israel och Rysslands låtar inte är de bästa. MEN.. jag måste dock välja bort Estland ur denna hejar-skala. Förlåt Imre & Martin!

Okej, nu måste jag göra mig av med skummet.The Killers - Glamorous Indie Rock and Roll

RSS 2.0