farväl, igen!

2008-06-26 | 23:43:22
BYE, nu bär det av igen till nästa ställe! Lycksele i 10 dagar! :D ÅÅÅH, har varit så sjukligt peppad och är så glad att jag faktiskt kommer att vara där redan imorgon. Lovelyyyy!

Men när hinner jag vara här, vara ledig och göra ingenting då? Never, baby ;)

Vill ni något så bör ni göra mig glad genom att prata med era härliga stämmor eller skriva med era söta fingrar till min mobil.

Nej, nu måste jag sluta lägga in musik och packa. Upp 05.30 imorgon för att jobba på snickeriet!

TUSN PUSN!

hej, världen.

2008-06-24 | 21:41:57
Titta, jag är hemma från Öland/Stockholm. Helt slut och utmattad.

Det är väl kanske inte det mest peppande att jag ska kliva upp 05.35 imorgon för att jobba på snickeriet. Dock är det pengar, dock är min rygg lite paj och eländig.

Well... jag har ju sagt att jag är dålig på att ta det lugnt.♫ Joss Stone - Baby, baby, baby

öland!

2008-06-15 | 06:49:30

Nu bär det av till Öland!

Jag & Mikaela ska vara borta i tio dagar nere på Öland med farmor & farfar. Ååh, det komemr bli så galet roligt och mysigt! Det var jag & M som bad om att få fara någon gång, och de var tydligen fett på. Så.. ja, nu far vi :D


Har även GRATIS SMS nu, så jag förväntar mig lite smsbombning. Tack!


fatsooo's!

2008-06-13 | 01:40:08
Ok. Dans, tacos, film, onyttigheter samt ploj & skoj med mina söta Towdahianier är inte bad.

Klockan är mycket och jag är verkligen hur mätt som helst. Det känns som om vi har ätit precis hela kvällen! Vad vi än äter så har vi alltid en standardursäkt: "Äh, det är lugnt. Det här dansar vi ju bort imorgon!". Hm... frågan är ju om vi verkligen kan dansa bort så här mycket imorgon ;D Ooooh, lala!

Tänkte för övrigt att det skulle passa bra att ta med mig min kamera idag eftersom Towdah skulle umgås hela dagen, vilket har resulterat i 200 bilder. Minst. Det är verkligen hur mycket kort som helst på oss när vi fular oss!
I like it. I like them.

Det är alltid mysigt att stå i köket och skratta under försök att dansa till gamla skivor med låtar som vi gjort koreografier till. Guuuuld!Melissa Horn - En famn för mig

övernattning.

2008-06-12 | 10:25:47
Om några minuter så ska jag och Mikaela knalla iväg till bussen med hundra kilo packning. Orsaken till det är att vi ska sova borta en natt!

Hela Towdah ska sova i Skogshägna inatt och se på massa dansfilmer och bara ha allmänt roligt! Dagen idag och imorgon kommer att spenderas som dansdagar för oss. Vi ska öva, öva, öva och göra nya danser till Joypeak som är i helgen. Askalas!

Det är helt sjukt vad mycket oackning det blev tillslut. Vi har med oss danskläder, vanliga kläder, "pyjamaser", sovsäckar, lakan, två kuddar, dator och systemkamera! Wah! Så nu ska vi kånka iväg med allt detta.

Hörs kanske på fredagkväll efter studentfesten!♫ Usher - Moving mountains

babyboom!

2008-06-11 | 22:26:05
Ååååååååååååh, titta vilka godingar jag hittade på VK.se! Min svenskalärare Mattias bebis och min faster Pias!


Halvar
Inger Appelblad och Mattias Gunéll, Umeå, fick den 21 februari på Umeå BB en pojke, Halvar, som vägde 2 345 gram och var 48 cm lång.


Axel
Pia-Maria och David Simonsson, Bygdeå, fick den 10 maj på Umeå BB en pojke, Axel, som vägde 4 260 gram och var 50 cm lång. Storasyster heter Alma.


Nickelback - Rockstar

plåga!

2008-06-11 | 16:45:49
Idag skulle jag vara den goda syster och springa till Mikaelas avslutning när jag kom med min buss, för att hinna se henne få betygen. Resultatet blev att jag ramlade halv handfallen i stentrappan in till Centrumhuset, så min fot slängdes mot stenkanten.

Så här ser det ut nu när det är blått och "lite" svullet, istället för den 3 cm höga bulan tidigare idag som fick Malin att vilja spy.


Men det är läckert att halta och skrika när någon pillar på den.
Gah.......♫ Will.I.Am - Heartbreaker

underbara Natalie.

2008-06-10 | 21:01:13
Är det bara jag som tycker att denna är fin? Både "filmtrailern" och låten.


skolavslutning 2.

2008-06-10 | 18:44:54
Min skolavslutningskväll ser ut att spenderas med mig själv och min syster. Hm, inte vad jag hade tänkt från början.

Firade mitt sommarlovsstart med att lägga mig i soffan och sova i 3 timmar under mitt duntäcke!Lasse Lindh - Du skär

skolavslutning.

2008-06-10 | 11:51:36
Jaha.. nu har jag sommarlov.

Jag vet inte om jag känner mig glad eller likgiltig. Sitter ensam i mediasalen och har verkligen hur tråkigt som helst. Folk har farit hem, regnet öser ner, studenterna sjunger och är glada trots vädret... men sen då?

Tror inte att jag känner mig så värst brydd. Nu vill jag bara ta mina betyg (som jag borde vara riktigt stolt över egentligen) och lägga mig i soffan med ett täcke och vila ut till någon bra film.

Och vad händer ikväll?Sandrine - Were do we go

studentfest!

2008-06-08 | 15:28:20
Jag har 127 bilder från igår som jag skulle kunna lägga in här, men jag känner att det skulle kunna bli ganska mastigt att kolla igenom. Ska försöka göra en kort genomgång:

Sara & Rebecka blev överraskade när de fick 2 kaniner.

Vi grillade supergod mat.

Vi såg till att hålla oss varma när vi var utomhus. Vi var roade hela tiden.

Vissa var snyggare än andra när vi lekte.

Men humorn var alltid på topp & kvällen blev kanon!Maroon 5 - Sunday morning

why, oh why.

2008-06-07 | 13:46:20
Jag diggar inte när hemsidor byter stil.
Men det får duga, bättre med ny stil än ingen blogg alls i guess!

Ikväll blir det Bakviken, hihi. Det är studentfest och jag känner mig peppad värre. Sara P & Rebecka har fixat alltihopa och skrivit inbjudningar. Måste säga att det var en väldigt söt och rolig ide. Det är till och med klädkod! Min Sarababe & Systeryster hjälpte mig att välja kläder redan igår. Men.. osäker som jag är så vill jag typ byta kläder hela tiden. Jag vill alltid veta vad allt annat folk ska ha på sig vid såna här tillfällen!

Nä, nu måste jag klä på mig.Jordin Sparks - Shy boy

1, 2, 3

2008-06-05 | 19:55:27
1. Jag har städat en hylla i min garderob som rymde hur mycket som helst. Bild kommer senare. Slängde en massa söta saker som jag gjorde när jag var liten, typ 83248 "kompisband".

2. Kom nyss in från en joggingtur. Nu ska jag duscha för att sedan bege mig till Sundmarksvägen 10 för att umgås med den andra systern jämfört med sist.

3. Grattis Bo.Norah Jones - What am I to you

knew it!

2008-06-05 | 17:00:03
Tror ni att det var någon idrottlektion idag? Nej.
Tror ni att det var någon fotolektion idag? Nej.
Tror ni att det var någon skola alls för mig? Nej.

För att sammanfatta detta - jag for till skolan utan att ha någonting att göra idag. Fast... jag trivdes. Tycker om att vara på skolan! Roade mig med att leka med Bu, Kriko & Ida, bada med Kriko, Andreas & Jonathan, redigera bilder & ha vattenkrig med de förstnämnda babesen. Blöt dag - men rolig!
One Republic - Someone to save you

såri.

2008-06-05 | 16:52:44
Förlåt mig, ty jag har syndat. Jag laddade hem ett avsnitt med Grey's Anatomy igår!!
Har alltid varit på Ida och Annelie för att de hela tiden laddar hem nya avsnitt och sitter och tittar i förväg. Så får man ju inte göra! Det måste ju vara lite spänning samt längtan att hela tiden vänta på att det ska bli onsdag. Men igår föll det... missade Grey's pga en bussresa, så därav anledningen till att jag laddade hem det. Åh. Men jag var ju tvungen att se det!!

Förresten så har jag fått veta min lön - och den är inte dålig!!! Den har höjts med 3000 kr mot förra året, så jag känner mig gladig. Blev först deppad att jag enbart skulle jobba 3 veckor på Hammarhöjd, men nu känns det ändå rätt okej när jag vet att min lön är högre än väntat.
♫ Nico And Vlad - Pe-o Margine De Lume

RSS 2.0