head paaain.

2008-07-31 | 13:05:21
Tror ni inte att det passar på att vara 30 grader ute i skuggan, bara för att jag jobbar min sista dag på Hammarhöjd? Jo, såklart. Fast jag har ju faktiskt fåttt ta del av solen och värmen - sammanlagt har jag cyklat i 6 minuter idag!! Waaah! Titta, även jag fick sol. Höhö ;)

Just nu så fick jag huvudvärk. Det här börjar bli en dålig vana har jag märkt. Jag är en sån där som aldrig äter Alvedon, har ont i huvudet, magen osv. Men på senare tid så har det där med ont i huvudet och magen börjat ändras. Äter inte medicin för att stilla någon smärta, så det är rätt drygt. Jag älskar det inte....

Nu ska jag nämna det för näst sista gången, tror jag: Finland imorgon!
Nu är faktiskt nästan allting helt klart. Biljetterna är bokade, vi vet tid och plats + att vi har fått fylla i formulären Villa Elba vill ha.

Det som inte är klart är packningen. Eller... det är snarare så att det inte ens är påbörjat. Det enda jag har gjort är att jag har sytt om kläder, köpt lite nytt + tvättat och strukit ett ton med kläder. Det blir stora väskan för lilla Sandra!

Om ett litet tag ska jag bjuda mina arbetskamrater på kladdkaka, visp och hemmagjorda jordgubbar!sista dagen.

2008-07-30 | 10:52:04
Okej, summering av min sociala kväll/natt med Stina:
1) När vi kom hem så fikade vi
2) Självklart blev det massa prat om killar, kärlek & allmänt
3) Vi sjöng & spelade piano
4) La oss just innan 00.00 och pratade lite för länge, med tanke på att jag jobbar idag. Heh.

Det blev 5 timmars sömn för mig. Godis! Eller.... fast, det var det värt ;)

Upp och servera lunch nu till gamlingarna!

jag gillare.

2008-07-29 | 23:13:29

Tisdag. En sådan underbar tisdag.

Inte nog med att jag slutade 15.00 idag från jobbet. Gick dessutom på stan och shoppade galet mycket med Annelie. När vi sitter och äter buffé så träffar vi Stina. Så.. gissa vem som följde med mig hem till Bygdeå? Jo, min underbara Stina. Det var så skönt att umgås, så det blev att hon ska sova över här - även fast vi måste kliva upp 06.40 imorgon!

Bra dag - bra flickor. Jag älskar er båda.
Norah Jones - Turn me on

spring klocka!

2008-07-29 | 10:42:46
Jag har insett att jag har TVÅ dagar kvar att jobba - that's nothing! Så skönt. De här fyra veckorna gick fort, vilket var bra :) Idag så jobbar jag bara till 15 dessutom. Lyx! Ska bege mig in till stan för att shoppa men framför allt för att träffa ANNELIEE!!!!

Det som är så STÖRT med detta sommarlov, det är att man inte hinner med att träffa någon. Eller, nu skriver jag "man" - menar självklart "jag". Det är nästan ingenting kvar av sommarlovet nu.

Min önskan just nu:
- att klockan ska springa fram till 15
- att jag får information om Finlandsresan
- att jag kunde vara på två ställen samtidigt

(angående den sista: Finland krockar med barnlägret VIPS som jag brukar vara ledare på. Grät över det igår när jag insåg att jag missar det - missar det på riktigt. Så usch...)

farväl mygg.

2008-07-28 | 12:27:33
Nu så är jag tillbaka efter min helg i fjällen, min UNDERBARA helg! När jag kom dit i fredagskväll så var jag lite speedad. Kroppen och huvudet var trött, stressen fanns kvar och det kändes osannolikt att solen skulle titta fram under helgens gång. Jag menar, den har ju hittills alltid gömt sig när jag varit ledig!?

Men tji fick jag. Det var gassande sol (och då menar jag g-a-s-s-a-n-d-e(!)) hela helgen. I solen så hade vi 41 grader. Kreta, Thailand, Sicilien.. släng er i väggen - Ammarnäs är ett paradis!
Ska lägga in en bild senare på min vackra bränna som jag fick efter bikinitroserna. Mmmmh, i tell you. Rött är sött!

Men nu sitter jag här på jobbet och ska jobba kväll. Kom hem till Bygdeå för en timma sedan, efter 5½ h bilåkande + en punktering på bilen. Slängde i mig maten och cyklade sedan raskt till jobbet. Nu finns ingen tid för vila längre, haha.

Nu peppar vi sömn och packning i veckan. FINLAND PÅ FREDAG!

fjällen.

2008-07-25 | 12:51:47
Åh. Lovely, lovely! Gjorde så att jag slutade 12 idag, så nu bär det av upp till fjällen. Fy så härligt! Jag kan verkligen inte bärga mig. Där ska jag sola, bada, fiska, njuta och bara vara. Ses på måndag!

i valet & kvalet.

2008-07-24 | 18:32:48
Jag förstår inte det här. Jag har praktiskt taget nästan sluta skriva, men ändå så håller besökarsiffrorna i sig. Hade egentligen tänkt lägga av med att blogga, men jag blir så pillrigt glad av att se att ni fortfarande tittar förbi lite då och då.

Egentligen är nog en blogg en väldigt bra avlastning på ett sätt. I alla fall för mig. Just nu har jag så otroligt mycket som jag skulle behöva skriva ut, men det är ju inte riktigt min grej..

Ska i alla fall berätta att jag nu har jobbat i tre veckor. Fixade så jag slutar 12 istället för 16 imorgon. Det blir att fara upp till stugan. ♥ Stugan, min älskade stuga. Jag behöver avlastning.

~<¤>~
Sommarlovsupdate

Öland

Farfar & farmor ♥ Baywatch.Fyrutsikt. Fritt Fall.

Lappis


Min tjej ♥ Sötfolk.


Sötfolk. Bra täckning

Hjälp. Jag har gjort för mycket för att jag ska kunna updatera er om allt. Men bara så att ni vet så jobbar jag imorgon + nästa vecka. Sedan blir det Finland! Soumi, my love ♥♫ Colbie Caillat - Realize

-

2008-07-20 | 00:04:38
Jag blir uppriktigt ledsen. Det här är inte det jag behövde, men tror du verkligen att jag vill prata om det? Nej. It's not my style. Men det är okej. Jag är van att bära tills det brister.
Lay it all on me.

kom John Blund!

2008-07-07 | 21:36:44
Jag är så trött så att jag inte ens orkar skriva att jag nu är hemma från Lycksele. 10 underbara dagar med 0% sömn och 100% umgänge! USCH vad jag älskar det!

Dock måste jag vända tillbaka mina dygn nu. Nu är det inte så smart att lägga sig 06.00 på morgonen och kliva upp kl 10.00. På onsdag börjar jag ju jobba igen. Oj, oj. Denna gång är det på Hammarhöjd. Den tidigare gången var ju på Sävar Snickeri.

Idag
var för övrigt min första lediga dag på hela sommarlovet! Den firades med Malins 18års dag! ;) GRATTIS HONEY!
Och den firades även med Saras körtkort! ;) GRATTIS SUGAR!

Imorgon kommer faktiskt min sötkaka. Annelie, jag saknar sönder. Jag har planerat att vi ska ha mysigt. End of story!Erik Hassle - Hurtful

RSS 2.0