fika.

2008-12-28 | 23:24:29
Sandra tänker: "Hm... klockan är snart halv tolv. Jag är hungrig. FIKA!"

På någon sätt så tror jag inte att min fantasi flödade:

En burk makrillfilé på en Ohlssons tyger-påse. Vill ju inte spilla!

Wow. Snacka om att jag luktar makrillfilé nu. Godis.


Ane Brun - Don't leave

hysteri?

2008-12-28 | 21:56:37
De här två senaste dagarna har varit helt..... mmmh. Min helg har seriöst varit den bästa på länge.

Jag gör ju alltid saker, men den här helgen så har jag bara blivit områdd. Åkte ut till Alexanders stuga till han och hans familj. Det jag har gjort de här två dagarna, det är att ha:
- sovit
- ätit
- vilat
- ätit
- tittat på solnedgång
- vilat
- sovit
- fikat
- fått massage

Hm.. ja, typ det. Helt underbart!!!!!!


Vi gick ut på udden och såg på när solen gick ner och färgade himlen.


Han gav mig en sådan helt otroligt mysig och avslappnande helg.


Fick dessutom ett silverhalsband + örhängen som 3 månaders-present ♥

Älskling. Du är helt underbar.
~

Helgen är tyvärr slut och nu är jag hemma, men det blev direkt att packa upp väskan och packa om, men den här gången är det tre gånger så mycket som ska med. Och JA, jag måste ha med mig en fet väska för att vara borta fyra dagar på Unite.

Seriöst, vad har jag för typ av liv - egentligen?!
Jo, ett stressigt.

Nej, nu taggar vi Unite. Hörs om fyra dagar! Fullt ös, sömnlös!!

hemma och snart borta.

2008-12-27 | 12:19:39
Fjällen var mys. Det pendlade mellan -21 grader och + 2. På självaste julafton så skickade jag 78 st smsjulhälsningar till kompisar över hela Sverige! (för övrigt så vet jag inte om det kändes som julafton?)

Den bästa julklappen var nog en egen plattång från Björn Axéns hårvård. Den kommer bli mig kär!

Kom hem igår kväll, Kriko kom förbi och stannade ett ganska bra tag. Nu är väskan uppackad och ompackad. Om några minuter ska jag kila bort till bussen för att åka till Alexander och hans familj i deras stuga. Hopppas på två lugna och avslappnande dagar innan det bär av till Unite på måndag!

För övrigt så springer ABBA omkring i mitt huvud hela tiden. Mamma fick deras guldskiva och filmen "Mamma Mia" i julklapp. Nostalgiskt, men jag är för alltid förstörd nu. Får inte denna grupp ur min hjärna.

Nej, nu ska jag springa till bussen...... i gångfart. Bra!

Hörs i morgon!ABBA - Lay all your love on me


stugan.

2008-12-23 | 08:45:19
Igår så jobbade jag 17-21, så jag var tvungen att gå från Annelie och Alexander som fortfarande var kvar hemma hos mig då. Det var inte roligt att lämna dem och sedan veta att det dröjer minst 4-5 dagar innan jag får träffa någon av dem igen. Har inte varit ifrån dem så många dagar sen sommarlovet.

När jag kom hem så hittade jag Alexanders ring och halsduk, samt ett brev, som låg på min säng!

När jag började läsa brevet så märkte jag sedan att jag höll andan - det var från mina älsklingar! De hade skrivit på var sin sida av papperet, och det var bara såna där söta saker som stod med. Jisses, vad jag blev glad.

Ren och skär glödjehöjare!

Anledningen till att jag kommer vara borta i fyra dagar, det är för att vi, om bara någon timma, tar och kilar upp till stugan och släkten uppe i Ammarnäs! Så det blir julafton med snö och kyla, actually. Inget pissregn till mig här, no-no!


Lite julklappar som ska med! (bara till familjen, tihi)

Ska upp och äta frukost nu, sen far vi på någon timma. Så... nu kommer ni inte höra av mig förrän på fredagkväll, möjligtvis.Christina Aguilera - Keeps Gettin' Better

Alesha.

2008-12-23 | 08:43:58
Alesha Dixon - Breathe slow

Swallow syncope.

2008-12-22 | 18:27:29
Var inne på Aftonbladet och läste om en helt tokig sjukdom!

Det stog om en 26-årig kvinna som svimmade eller mådde illa när hon åt. Nu, efter att hon haft de symtomen i 10 år så fick hon tag i en läkare som kom på vad det handlade om: Swallow syncope!

Det innebär att hjärtat plötsligt slutar slå på grund av en nervreaktion som utlöses när man sväljer.


Så sjukt jobbigt att ha en sådan sjukdom!!! Jag skulle ligga i koma mest hela tiden....Sugarplum Fairy - Never Thought I'd Say That It's Alright

LJ nr. 3

2008-12-22 | 17:46:06
Nu har jag haft min tredje och sista Lilla Julafton för det här året! Trots detta så har jag nästan ingen julkänsla. Är jag den enda som känner så?!

Men jag kan verkligen inte klaga på dagen. Jag fick ju trots allt vara med tre av mina favoriter: Alexander, Annelie och Christoffer. Det har varit julklappsöppning, lek med presenter, mat, lite Guitar Hero och film! Good day!

Vi såg S.W.A.T!


Så nu, trots att det är två dagar innan julafton, så har jag öppnat............ 9 paket! Hm. Skandal.• Anna Nalick - Breathe (2am)

mine.

2008-12-22 | 00:57:56

Han får mig att må bra. Han håller om mig. Han får mig att känna mig älskad.Audio Adrenaline - Ocean floor

tårtor & musketörer.

2008-12-21 | 23:07:40
Tror ni att man blir sugen när man hittar en sådan här länk? Linn, vad gör du med mig?
Vilken ser godast ut?

Dock så kom jag just på att jag är less på tårtor.... hm.....

~

Kom just ner till rummet efter att ha haft en mobilfri stund tillsammans med familjen då vi såg på "De tre musketörerna". En kultfilm, som jag dock aldrig hade sett innan. Tror jag?! Älskade i alla fall musketören/fd piraten Porthos sinne för humor och den svarta mannens (nej, kommer inte ihåg hans namn..) löjligt mörka röst.


Nä, nu blir det sängen. Imorgon blir det ju trots allt Lilla Julafton nr. 3!Sting, Stewart & Adams - All for one

dopp i grytan.

2008-12-21 | 14:18:10
Jag kan ju tala om att mina förväntningar igår om träningsvärk, de stämmer. Det känns mest i vänster nacke, höger axel, höger sida rygg och högra asset. Aw, ain't it lovely!?

Nu hade jag tänkt att slå in farmor och farfars present, eftersom de ska få den nu i eftermiddag. Det är nämligen så att släkten här i Bygdeå kommer kl 16 för att fira Lilla julafton. Min familj och jag ska nämligen fira den uppe i fjällen i år, så då vill vi ha lite jul här hemma också med resten. Det blir dopp i grytan och annat gott. Yummie!

Nä, kom igen nu. Slå in paketet!Inara George - Fools in love

dansdag.

2008-12-20 | 09:19:56
Nu blir det dans hela dagen tillsammans med gamla Towdah. Freaking awesome!


I can't wait to my träningsvärk tomorrow. Aw. Lovely ♥Madonna - Sorry

julklapp nr. 1

2008-12-19 | 17:51:08
Jag har öppnat min första julklapp!! :D

Mina två (för alltid) sötingar Anna och Linn gav mig ett paket idag! Gick förbi hemma hos dem för att möta Linn på vägen till jobbet, så jag fick både sällskap av en fin flicka och så en julklapp. Fy vad roligt! Jag hade just stått och beklagat mig över att jag inte har någon julkänsla just nu, men så får jag ett paket. Aaaaaaw, världens bästa tajming!

Fick örhängen och ett sött litet halsband! Me like!

När jag ändå är inne på temat jul, så kan jag ju passa på att säga att jag ska ha Lilla Julafton nr 1 ikväll! Sara och Malin kommer förbi ikväll kl 20 när jag slutar jobba. Myyys!

Anledningen till att jag sa nr 1, det var för att jag ska ha tre stycken Lilla Julafton i år. Cheeses! Första ikväll, andra på söndag med släkten härifrån och tredje på måndag med andra vänner. Mycket småjular, alltså! Sen har vi ju riktiga på onsdag.... hm.... 5 dagar kvar....Colbie Caillat - One fine wire

lov.

2008-12-19 | 13:08:12
Nej, jag är inte glad över att det är jullov.

Första anledningen, det är att jag nu har mindre än ett halvår kvar av gymnasiet. Blä. Jag ser inte fram emot studenten och att komma ut i verkligheten. Jag vet att jag vill plugga vidare, men hur otroligt liten kommer inte jag känna mig där kring alla andra sjuksköterskor?!

Dessutom kommer alla försvinna från mig/jag försvinna från alla. Snap. Det är inte ens LITE roligt. Och det är inte så roligt att jag redan känner mig halvt stressad över mitt jullov.

För att demonstrera varför jag känner stress..:
19 - Jobba på Telecenter, Lilla Julafton m Sara & Malin
20 - Dansdag i Robertsfors, handbollsmatch, vara med Alexander
21 - Dopp i grytan med släkten
22 - Lilla Julafton m Annelie, Alexander & Kriko, jobba på Telecenter
23 -Åker upp till Ammarnäs
24 - Ammarnäs
25 - Ammarnäs
26 - Ammarnäs
27 - Fara till Alexanders stuga?
28 - Alexanders stuga? Övernatta i stan med Annelie?
29 - Ungdomskonferens
30 - Ungdomskonferens
31 - Ungdomskonferens, dansuppträdande
1 - Ungdomskonferens
2 - Jobba på Telecenter
3 - Hockeymatch med Annelie
4 - Jobba på Hammarhöjd
5 - Ledig?
6 - Ledig?
7 - Jobba på Telecenter
8 - Jobba på Telecenter

Det positiva är att det blir noll plugg under dessa tre veckor i alla fall. Alltid något!?Paramore - Brighter

Oscar.

2008-12-17 | 18:42:45
Seriöst. Jag och Oscar sitter och sjunger högt till "Like a virgin" på jobbet just nu.

Oscar har inte ätit middag, så jag önskar att det är låg sockernivåhalt som är problemet. Snälla, Gud....Metallica - One

genant.

2008-12-17 | 18:12:21
Sitter på jobbet och var just med om en pinsam företelse.

Det började med att jag hjälpte en kille som ringde in. Efter att jag hjälpt honom med hans ärende så ursäktade han sig och frågade efter mitt namn. "Ursäkta att jag frågar, men du var så sjukt trevlig och glad! Tänk om alla var som dig. Alla hade varit glada och allt hade varit underbart!".

Några minuter efter vi lagt på så ringde han till samma företag igen, men denna gång så sökte han mig privat vid namn. "Hej! Sandra, var det dig jag pratade med för några minuter sedan? Jag måste bara fråga om ditt nummer, du lät så otroligt härlig."

Woah. Tackade för komplimangen men avböjde frågan vänlig. Han gav på förslag att jag kunde få honoms telefonnummer om jag inte ville ge ut mitt nummer i över telefon, men tackade även nej till det.

Både jag och han i telefonen skrattade åt situationen, så det var ju tur i alla fall :) Han var ung och var hur glad och trevlig som helst. Great guy!

Men jag har ju redan en älskling! ♥Tracy Chapman - Fast car

RSS 2.0