stockholm, dag ett.

 
Första dagen var det verkligen kokande värme i Stockholm! Vi kom ju direkt från Luleå där det fortfarande finns snö, isen låg täckt över havet och det inte var mer än 2 grader när man kliver upp på morgonen. Så vi hade ju på oss jeans och hade med oss jackor ju. Så. Ja. Overkill, kan man kalla det. Som jag sagt tidigare så hade bikini och shorts räckt fint! 23 grader och vindstilla. Vi njöt av glass och av att bara strosa runt :)
 
 
Vi gick bland annat in på Buttericks och prövade fenomenalt vackra hattar! Bortsett från denna kalkon så klädde Alexander väldigt bra i en clownfisk! Och pappa - vi var så nära att köpa Sheldonthirten till dig ;)

 
Sent mot eftermiddagen när fötterna hade börjat bli trötta och magen kurrade gick vi till cafe "Hos Frank". Vi åt en supergod nudelwook!! Den var så olik de wook jag ätit tidigare, mums!

 
Delvis gick vi ju på "vanliga" affärer så som H&M and so on, men vi sökte efter typiska Stockholmsguldklimpar. Jag sökte efter massa vintagebutiker, till Alexanders förtret ;) Kul att ha varit på affärer som man hört/läst så mycket om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0