här har ni lägenheten!

Ni är många som har frågat om hur vår nya lägenhet ser ut. Har försökt beskriva den så detaljerat som möjligt, men inget säger så mycket som bilder, eller hur? :)
 
Så här har ni vår canvas på 90,5 kvm som vi ska förvandla till vår egna stil och smak i sommar. Välkomna:
 
Börjar med planritningen. Vår lägenhet börjar på nedervåningen med en hall och ett förråd på höger sida, se vänster bild. Sedan är det en trapp upp till själva lägenheten. Det är den jag har ritat med röd penna!
 
 
Man kommer upp bortanför den högra dörren. Ser ni? Rakt fram är en klädkammare jag inte har någon bild på. Men det man möts av är alltså köket på höger sida!
 

 Och här har ni det! 
 
 
Bredvid köket är det lilla sovrummet, det som på planritningen heter "Sovrum 2". Där planerar vi att ha ett kontor/gästrum. (nu ser nu ju trappen, förresten!).
 
 
Såhär ser det ut!
 
 
Till vänster om trappen är alltså vardagsrummet. Bredvid bokhyllan till vänster skymtar ni dörren till sovrummet!
 
 
Vardagsrum!
 
 
Och så vårt sovrum. Till vänster om fotografen är det ännu mer yta som inte kom med på bilden. Där rymmer man en hel garderobsvägg om vi skulle vilja!
 
 
Och slutligen, toaletten!
 
Så, där har ni den :) Man får se det som "före-bilder". Bland annat så kommer alla väggar att tapetseras om, trappen ska målas, några golv ska bytas, toaletten ska göras om, balkongen ska få trägolv, samt att vi ska göra en stor walk in closet!
 
Allt kommer ju ta sin tid, men just nu känns allt bara väldigt roligt och nu vill vi flytta in och göra om detta till OSS! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0