stubinen är för tillfället kort.

2012-06-30 | 14:37:33
 
Cykelmontering pågår!
 
Äntligen har det löst sig med min stulna cykel. Efter polisanmälningar, försäkringssamtal osv så har jag nu en ny cykel. Min gamla hittades aldrig och tack och lov för cykelförsäkring. En ny, gratis och uppgraderad version av min gamla cykel säger jag ju inte nej till.
 
Däremot den där delen att vi måste skruva ihop den.... dear God.
 
Cykeln är billig just nu.

21+.

2012-06-28 | 16:53:00
Igår skaffade jag mig ett Traderakonto. Det kunde ju vara trevligt.
 
Och idag har jag pratat om vädret ett x antal gånger. Och tyckt att körsbären smakade "förtjusande". Och bläddrat i en mattidning på min lunchrast och känt mig så inspirerad och förnöjdsam.
 
.............. Jag känner mig lite övre medelålders.

bröllopsredigering.

2012-06-27 | 16:23:54
 
Må säga att det är trist väder ute. Det ger mig dock ett gott samvete till att traska runt i shorts och linne inomhus, mysandes med hundratals bröllopsbilder från i helgen!
 
Slutade tidigt idag, så sitter med redigeringen av de bilderna! Det kommer ta några timmar, men ack vad mysigt jag har. Älskade fotografering!

men ack så goda.

2012-06-26 | 12:10:58
 
Det här med att hålla sig till en planerad inköpslista är inte min grej.
 
Igår när vi var och handlade var det första jag gjorde att grabba en härlig påse med bigarråer. Är så less på alla torra apelsiner och klementiner. Bigarråer kändes som en välkommen sommarnykomling!
 
Sen att det råkade bli så att jag köpte 0,7 kg, ja... det är en helt annan historia.

dagen efter.

2012-06-24 | 16:22:58
Kan ju ge ifrån mig ett levnadstecken.

I'm alive.

Dock just så pass!

Bröllopsfotograf igår - halvdöd varelse idag :) Är så nöjd med gårdagen! Jag var så avslappnad och brudparet var så vackra. Ni ska nog få se en del bilder, kära vänner. Så får ni se vad jag pysslar med :)

en midsommar.

2012-06-22 | 23:24:19
 
Vilken midsommar! Inleder dagen genom att vakna i en stuga ute vid havet. Ingen väckarklocka, bara solsken. Äter en dunderfrukost, gör mig fin, njuter av solen och bara andas. Äter gott. Åker sedan till Bygdeå för en snabb visit hos familjen, kramas lite och skratta som vi alltid gör. Resten av dagen och kvällen spenderas hos en av de bästa vännerna i världen, Kim, i hans nya lägenhet. Alexander, Christoffer och Linda var också där. Vi åt, åt och åt. Sen promenerade vi, spelade kubb, åt igen och såg fotboll. Och att solen lyste hela dagen ger en extra guldstjärna i himlen!
 

hej, kom och hjälp mig.

2012-06-21 | 15:33:03
 Så var denna arbetsvecka gjord :) Det blev att cykla hem som en tok för att hinna med bussen till Bygdeå. Kan gissa hur det känns att ha astma!Men, men.. Nu är vi påväg ;)

till och från.

2012-06-20 | 11:09:32
 
Det är verkligen till-och-från-väder. Vet aldrig hur jag ska klä mig när jag ska cykla till jobbet! Kan frysa när jag kliver utanför dörren, men 5 minuter senare har det blivit så varmt av solen att det känns som att man är alldeles för varmt klädd.
 
Och blåsten.... tänk b-l-å-s-t-e-n i blåst-staden LULEÅ. Hoho!
 
Jaja, hur som haver.
 
Ikväll blir det till att packa inför midsommar i Västerbotten. Hur den packningen kommer bli vette rackarn... kommer ha med mig alldeles för mycket. That's a fact. Borde nog börja packa i huuvudet redan nu.
(hur många par skor får man ha med sig?.....)

*flört flört*

2012-06-19 | 13:20:49
Har haft linser varje dag sedan mitt optikerbesök i fredags (ville slänga skiten i lördags när jag försökte få i linserna själv... hohoooo, känslan var att jag kunnat dödat)...(Alexader lever, no worries). Idag blir det återbesök för att se om jag är nöjd!

Well... iiinte riktigt, va.

Finner det faktiskt som ett problem att jag känner mig halvblind på höger öga. Faktiskt. Den linsen ligger nästan aldrig som den ska. Jag får blinka som den! Men patienterna kanske blir glada av det, tro att de får lite sköterskeflört? Or I upset them.......

Nä, bakläxa på dessa linser!

fyrtal.

2012-06-18 | 16:21:23

Var på stan igår med Alexander för att leta lite saker till honom. Själv hade jag sådant flax att hitta tröjor till mig själv! Tycker mig sällan hitta tröjor och kjolar. Har alltid varit en sådan som bara hittar massa linnen, ungefär.

Men nu ni! På en vecka har jag köpt mig fyra tröjor. Inte illa pinkat för fröken Israelsson!

Nu kan sommarkvällar komma.

jag kallar det ledighet och kvalitet.

2012-06-17 | 20:45:58
Och så var hela säsong 2 av Glee sedd denna helg.

Hur jag har hunnit med allt annat jag faktiskt också har gjort är ett rent mysterium!

lite mer fräknig.

2012-06-16 | 20:17:24

Kors i taket, men idag har vi legat ute och SOLAT. Årets första blottning av den vinterbleka hyn i bikini. Boo-ya! 

Och dessutom så överraskade Alexander med att komma hem med två stycken Ben&Jerry's-glassorter idag. Göta Petter vilken sommardag detta blev!

(men med tanke på att morgondagen ska spenderas med att städa förrådet så kändes denna dag väl förtjänt ;)).

double up.

2012-06-15 | 20:59:09

I examenspresent av min älskade familj fick jag ett presentkort att köpa en klocka för, något jag länge letat efter! Så idag gick jag och letade... och som ni ser ovan - det blev två! Fits like gloves, älskar dem redan!

nytt mål.

2012-06-15 | 10:57:00


Om sex dagar får jag min första lön. Det känns ju inte sådär jättetråkigt att tjäna sina egna pengar! CSN i all ära, det har behövts, men SÅ skönt att slippa nu!

Och ovan har ni målet till vad jag ska köpa så fort jag har råd. En månadslön is not gonna do it, så antingen skjuter jag till med lite sparpengar (om jag inte kan tjå mig), eller så köper jag den nästa månad.

En ny kamera... hoho, jag blir alldeles plirig bara jag tänker på det!!!

en bra tröstare.

2012-06-14 | 16:09:11
Oh, käre värld. Har spänningshuvudvärken from hell idag. Den har hållit i sig sådär göttans konstant nu i 6 timmar. Tabletter har inte hjälpt. Tror jag kolavippar snart!

Har tänkt göra plättar med glass och massa olika goda tillbehör till middag. Det känns som bra tröstemat :)

RSS 2.0