test.

2008-09-30 | 22:12:14
Linn räddade mig lite från tristess med det här testet. Såhär blev resultatet:

Din personlighetstyp:
Varmhjärtad, noggrann och populär. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfull. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.


Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor & ting.
Introversion: Uppmärksamhet främst riktad mot den egna inre världens ideér och intryck

Sinnesförnimmelse: Tar in info via de fem sinnena och ser det befintliga.
Intution: Tar in information via det "sjätte sinnet" och ser det möjliga

Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt
Perception: Föredrar att leva på ett spontant och flexibelt sätt

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafru, receptionister, religionslärare, talpedagoger.

~

Haha, jag erkänner att det här var roligt. Men stämde något av det här in på mig? Karriärsförslagen var mö intressanta. Många skulle nog jag trivas med, eller vad tror ni? Skriv gärna och tyck till :)KT Tunstall - Hold on

projekt.

2008-09-30 | 19:19:40
Jag kan inte påstå att jag har kommit mycket framåt i mitt projektarbete. Ska försöka slita mig i håret nu och börja ta tag i projektplanen som ska vara inlämnat den här veckan. Usch. Det känns allt annat än roligt.

Vad har jag då för projektarbete?

Eftersom jag går Omvårdnadsprogrammet så ska det ju ha något med det att göra, så jag valde att starta en barndansgrupp. Det är något jag har sysslat med förut och jag trivs med det! Älskar att hålla på med musik och dans! Åldern på barnen verkar bli kring 12-14 år.

Syftet med det blir att visa barnen ett alternativ för att motionera. Man måste inte spela fotboll eller gymma för att bli fit for fight. Det kan dansen hjälpa dig med!

Ska även skriva en "krönika" om hur viktigt det är att barn börjar röra på sig i tidig ålder och vad det har för effekt på dem senare i livet.


Jag längtar tills slutresultatet, för barnen ska nämligen få medverka i juldramat som alltid är här i Bygdeå varje år. Ser vita, charmiga dansandes änglar framför mig i mina tankar just nu. Åh, ge mig advent!John Legend - Each day gets better

soffliggardag.

2008-09-30 | 17:07:48
Om jag ska sammanfatta min dag, så går det väldigt snabbt:
- ledig idag
- for till skolan kl 09.30
- såg på idrott
- åt
- låg i en soffa i 3 h


That's my day. Och ja, jag for till skolan och gjorde ingenting på min lediga tisdag. Jag gillar min skola.• The Script - Before the worst

kvällsfika.

2008-09-29 | 21:28:14
Jag är lite halvless just nu. Hittar inget att göra, förutom msn. Gick upp och fixade lite... "kvällsfika" - sötmandlar med isvatten! Ändå onödigt gott.

Isvatten kan ibland vara min räddare i nöden. En apelsin och ett isvattenglas kan ge mig det perfekta avslutet på en dag. Det är sådär.. bra.


Nej, bort från datorn nu. Måste skona både axlar och nacke lite grann.Kate Nash - Merry happy

dödslängtan?

2008-09-29 | 18:13:58
Okej. Vi har en undulat. Denna undulat heter Skorpan och han fyller 10 år den 1 maj. Såhär ser Skorpan ut:
Skorpan har på senare tid börjat visa sitt intresse för självmord. Vid tidigare tillfällen så har Skorpan blivit utsatt för bla extremkallt korsdrag, ett rökfyllt hus och en förkyldning. Inget av detta är då något bra för en undulat.

Den senaste tiden så är det dock han själv som stått för allt. För någon månad sedan så flög han in i våran takfläkt och störtade ner i trappen som är just under. Pappa hittade honom långt ner på ett trappsteg där han satt och var virrig.

För någon kväll sedan så övertygade Skorpan mig om att han är en hemlig kamikazepilot. Istället för att flyga och landa på sin lilla landbrygga (luckan till hans stora bur) så störtade han in i väggen under buren, då denna då hänger i en kedja. Just efteråt så flög han tvärs genom övervåningen och störtade in i nästa vägg.

WHY, Skorpan? Jag trodde du älskade mig...

Annars så gillar Skorpan långa flygturer längst stranden och tjejer med bra självförtroende. Han är singel.The Veronicas - Everything I'm not

hate it.

2008-09-28 | 19:50:52
Jag klarar inte av sånt här. Sluta plåga mig och visa hur ni gör istället!!Michael Bublé - You and I

nattjuv?

2008-09-28 | 13:13:11
Igår på jobbet så satt jag och Johanna i personalrummet i väntan på att göra klart våra sysslor. När vi sitter där och pratar så hör vi ett äckligt ljud utanför dörren. Båda tänkte att vi kanske inbillade oss, men sen så hörde vi det igen, och igen, och igen.

Båda tittar på varann med uppspärrade ögon och jag pekar åt Johanna att hon får gå ut och titta, inte jag. Hon stenvägrar verkligen, men efter lite övertalning så ställer hon sig upp och börjar gå mot dörren. Nästan framme så springer hon tillbaka och går till bestickslådan och tar upp den största kökskniven hon hittar.

Seriöst, jag höll på att skratta ihjäl mig. På tå med kniven i hand så smyger hon fram till dörren, hur spänd som helst. När hon hör ljudet igen så hoppar hela hon upp i luften och håller på att sticka sig själv med kniven - ajajaj! Jag trodde jag skulle dö av skratt.

Men till slut så går vi båda ut genom dörren tillsammans och står smått ihopkurade i hallen och tittar runt oss med skräckslagna rådjursögon. Kommer någon hoppa fram och döda oss nu?

Sen dog jag tvärt, för Johanna skrek till, men sen så kom vi på vad det var som lät... det var en gubbe som gick runt på övervåningen och lockade på sin katt. Blä vad äckligt det var!


Här har ni Johannas livsförsäkring!Sia - Electric bird

på jobbet.

2008-09-27 | 17:33:00
Nu har jag ingenting att göra här på jobebt fram till ca 18. Då blir det att börja gå omkring i huset och natta åldringarna :)

Gick förbi två gubbar som satt ute i matsalen:

Gubbe"Det är en trevlig tjej det där!.. Men hon skulle ha klippt av sig lite hår!"

Haha, det tycker jag var sött! Han frågade sen när jag gick tillbaka hur jag kunde sova med det? Hur gjorde jag med det då? Svarade att jag alltid satte upp det i en knut och att det fungerade bara fint!

Gubbe - "Men vad tycker gubben din om det?!"
Jag - "Haha, jag har ingen gubbe".

Till saken hör att han alltid frågar om jag har en kille, men nej, har fortfarande ingen!Leona Lewis - Forgive me

jobb.

2008-09-27 | 15:00:34
Klädde på mig för två timmar sen och nu sitter jag här med ett plåster på pekfingret (de där två hade ingenting att göra med varandra, men strunt samma). Måste haft för bråttom när jag öppnade kylskåpet i "morse". Öppnade den fastsugna dörren med nästan bara pekfingret, så nageln gick av på MITTEN av fingret. Inte helt, så den sitter kvar, men ändå.. så onödigt. Sånt gör ju ont!

Nu sitter jag och väntar på att äta middag om 20 minuter. Ska jobba 16-21 ikväll, så måste äta middag innan det.. suck. Nu känns det ju som lunchtid! Men jag peppar ändå, för det är mammas underbart goda paj som ska värmas och ätas! Älskar paj!!!! Det kommer nog bli en fin vän som ofta kommer stå i min ugn när jag flyttar hemifrån. I like it.


Hoppas det går bra på jobbet ikväll (äldreboende i Bygdeå). Skänk mig en tanke. Hoppas jag får känna mig pigg och peppad, samt att jag inte ska känna av axlarna något. Pengarna behövs. Fingrarna är korsade!Daugtry - What i want

sömn.

2008-09-27 | 11:00:04
För 20 min sedan så smsade min mum och väckte mig. Kändes purkigt just  då, men nu när jag ser hur länge jag sovit känns det mer okej. Antar att jag tog igen inatt för min värdelösa natt igår. I går sov jag 2½ h, inatt sov jag 13½ h. Vaknade kl 03:30 och insåg att jag låg i sängen med kläderna på., så klev upp och bytte om.

I bussen hem igår från stan så satt jag och läste Metro. På en av sidorna så kunde man skicka in små insändare under kategorin "Puss!":

"Jag vill ha en sista chans, så jag säger det rakt ut: Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut".

"Jag är kär som tusan, Marie".

"Emma, du är det bästa som finns. Du gör så att jag har något att se fram emot hela tiden. Jag älskar dig!"


Ursäkta mig, men hur sött är inte sånt här!? LOVELOVELOVE ♥
Funderade där ett tag på att riva ut sidan och ta med mig den hem, men sen insåg jag att det nog hade varit rätt creepy eftersom ingen av de söta kommentarerna ändå var till mig. Så jag får överleva nu utan tidningen!Amy Winehouse - You sent me flying

bakvänt.

2008-09-26 | 19:33:14
Innan jag berättar om dagen så ska jag ta och inleda detta inlägg med världens största skräll: Jag har ingenting att göra ikväll, även fast det är fredag!!

Helt galet. Jag minns ärligt inte sist jag var hemma en fredagkväll och bara tog det lugnt?..... Oj, nu gjorde jag mig själv lite ledsen. Saknar folk. Men samtidigt så vet jag att jag behöver all vila (och sömn) jag kan få. Denna fredagkväll ska nog få bli min egna "slappa-chilla-andas-och-mys-kväll"!

Idag har jag förövrigt fyndat på Myrorna tillsammas med Sara & Malin. Ledsen börs kräver söta flickor! Efter våra fyndköp så gjorde vi et snabbt besök på Willys. Där såg jag den sjukaste nyttiga handlingen ever. Killen före oss köpte bla 17 salladshuvuden. Inte illa, man.


Nä, nu ska jag....... jag vet inte?! Vad gör man en ledig kväll? :O
 


Naturally 7 - Another you

thumb up.

2008-09-25 | 23:26:25
Haha, alltså seriöst Edvin - skriv mer blogg!Tokio Hotel - Hilf mir fliegen

klippt.

2008-09-25 | 23:04:51

Före <- -> Efter


(måste bara visa att min bror kan ta spegelkort
och att jag har en cool Sorsele-thirt som är lila)


Voila, lillebrors hår är klippt! (ja, jag tar chansen och lägger ut kort på resultatet) Han är en duktig liten pojke som sitter stil, och ganska tyst i alla fall, och ställer upp på kort. Bra gjort, Hampus! Det bästa är att vi båda håller med om att han inte får ha för kort hår. Desto mer lagom, desto bättre ;)The Perishers - Midnight skies

post.

2008-09-25 | 17:07:43
Snacka om att postlådan var full idag när jag nyss gick och hämtade posten! Tror ni inte att det ligger två paket där i - till MIG! *happy dance*

Men sen blev jag mest förvirrad när jag såg vem en av avsändarna var: "Israeliska Statens Turistbyrå".. Tror ni inte jag blev LITE rädd och började nojja över att det mest troligt skulle vara en bomb i det tunga paketet?!


Paketen!

I det vita paketet fick jag en typ av årskalender av Ny Generation. Riktigt söt faktiskt! Den var fyrkantig, grön och jätteroligt att ta på. Mwaha!

Men nu.. till det stora - VAD var i Israel-paketet? Dam, dam, daaaaaaaaam...
det var en svart/silvrig ask och ett brev! I brevet stod det:
"Grattis! Din bild av Israel vann en av veckofinalerna i fototävlingen!

Alla tolv vinnarbilderna kommer att publiceras i en Almanacka om Israeliska Statens Turistbyrå ger ut inför 2009. Självfallet får du en egen kopia så fort den är tryckt."


Surprise på mig själv, kan jag ju säga!!! Har helt glömt bort att jag skickade in ett bidrag, men att bli påmind på det här sättet var ju inte supertråkigt, konstigt nog. Hur roligt är det egentligen inte att min egna bild ska tryckas och vara med i en almanacka som kommer säljas? Iiigh, funny!

I den svart/silvriga lådan (som såg ut som en bok utvändigt) så låg där två stycken silverpennor med Jerusalem-motiv på! Tadaa!


Lådan var tung, och det var så gulligt med lappen
"Jerusalem, a place in my heart.." Det stämmer då ♥Rascal Flatts - My wish

torsdag?

2008-09-25 | 14:42:48
Helg, en slö måndag och sedan två lediga dagar efter varann gör minsann att man blir dagavill.

Fick en toppenstart på morgonen, det måste jag lova. Dock blev jag så förtrollad framför datorn att det blev att kasta sig i frukosten. En del av den intogs under löpning runt i huset! Rekommenderar inte att springa och äta en hårdbrödmacka samtidigt... brödsmulorna åker in i ögonen pga av vindfarten. Autch!

Men sen allt eftersom så har dagen blivit mer tröttsam och energin har därför avtagit avsevärt. Märker av att det fortfarande finns mycket att tänka på. Stackars huvud.

Men jag lever och finns till - ett stort plus!♦ One Republic - All Fall Down

RSS 2.0