1a advent.

2008-11-30 | 12:52:39
Jag kan inte säga att jag har någon vidare adventskänsla just nu, men jag hoppas att den kommer att komma.

Om någon timma så ska jag kila bort till Filadelfia här i Bygdeå. Där blir det glögg, julmusik, tomtegröt och julspel! Det roligaste, det är nog att min älskade barndansgrupp ska vara med i julspelet! Så om ni inte har något att göra idag så tycker jag att ni ska komma förbi där. Julspelet börjar kl 17 och är kanske i ca 30 minuter, inte längre. Jag längtar tills de ska få visa upp det de har lärt sig. De tycker att det är så roligt!

Men jag har tillfört mitt rum lite adventskänsla ändå. Titta:

En adventsstakeeeeeeeee!
Och vad du än säger Mikaela, så tror jag visst
att den vita är din och att den här är min! Haha!

Jag saknar Alexander.


Salvador - Shine

backflip.

2008-11-30 | 11:07:32

Insane! Hur vågar man göra sådant här? Jag som har funktionella ben vågar ju knappt hoppa ner från trottoarkanten utan att vara rädd att bryta något. Well, han har då min respekt.Kendall Payne - Scratch

oproduktiva.

2008-11-29 | 20:53:42
Okej, vill ni höra vad jag och Annelie har gjort idag?

1. Vi sov till kl. 12
2. Vi åt nybakat bröd till frukost och såg på Vänner
3. Vi såg mer Vänner
4. Vi bytte om till kläder kl. 15
5. Vi såg mer Vänner
6. Vi åt lax och potatis till middag
7. Vi såg Top Gun

Och nu funderar vi allvarligt på att bädda ner oss i förrådet, ligga och prata och sedan falla in i sömn. Mumma! Vi vet att våran dag har varit så otroligt oproduktiv, men det får man ta. Vi behövde 10 h sömn och en dag utan stress!Paramore - Decode

Twilight.

2008-11-29 | 00:58:03
When you can live forever - what do you live for?


Denna bio såg jag, Annelie, Alexander, Kim, Christoffer och Liza för 3 h sen, så vi kom nästan just hem. Den var bra! Liza skrämde oss + hela biosalongen, Christoffer fick en gratis hårprodukt, Annelie grät genom halva filmen och jag och Alexander hade förstörda tjejer bakom oss. Det var fina två timmar!Andrew Peterson - The far country

inskolning.

2008-11-28 | 13:28:47
Nu blir det fortsatt inskolning på Telecenter, sen middag hos Alexander och sedan blir det att cruisa till stan. Bra framtida dag framför mig, alltså. Ciao!Nickelback - Somebody

hår.

2008-11-27 | 20:01:44
Okej, egentligen skulle jag vilja lägga mig snart, meeeeen det blir nog inte av.

Ikväll har jag gjort lite mer och lite för lite än vad jag velat. Har/håller på att slå in paket, har dansat, diskat, pratat i telefon och så har jag lekt frisörsalong. Det var som inte tänkt. Sa bara åt Hampus att jag ville klippa till han lite, men sen så kom familjemedlemmarna en efter en och ville ha något fixat. Så nu har jag hår fulla halsen. Godiiiis!

Nej, nu måste jag ta tag i mitt rum och städa undan allt julinslagstjolahopp och sedan kanske sätta upp en adventsstake till och med? Oj, oj, oj!Seconhand Serenade - Let it roll

energi.

2008-11-27 | 15:02:49
Min hals har mått bättre, Annelie har varit ifrån mig i tre (ofrivilliga) dagar och jag har nog lite för mycket energi i min kropp just nu. Fast tack och lov så börjar det avta! Nyss sprang jag omkring i korridoren och peppade inför att sätta mig ner med en läxa jag hade.

Nu är läxan klar och jag vet inte alls vad jag ska göra de närmaste 40 minuterna innan bussen kommer. Har gjort läxor, svarat på allt på Apberget (ett under), Facebook och bloggat på LASC.

Torsdag... städdag! Dock har jag inte mycket att städa, fast jag tänkte följa Linns exempel och kanske börja julpynta lite! För jag menar, det är ju trots allt första advent i helgen. Mys, mys, mys, mys, mys!

Om ni har lite tiden så tycker jag att ni ska sitta och lyssna/läsa igenom denna låt. Den är cute och gav mig kärlekskänsla här där jag sitter. Hit med Alexander!


I may not have the softest touch. I may not say the words as such,
and though I may not look like much - I'm yours.The Script - I'm yours

lektion.

2008-11-27 | 09:21:22
Jag har nyss suttit med tårar i mina ögon under en väldigt lång tid. Varför? Jo, för jag läste om mordet på John Hron. Har i uppgift att på lektionen "Människan socialt och kulturellt" skriva om ett mord som skett på grund av nazism.

Well, sagt och gjort. Det var hemskt.Rihanna - Cry

Lifehouse.

2008-11-26 | 16:10:10So far away from where you are.
I'm standing underneath the stars
and I wish you were here .Lifehouse - From where you are

VDC.

2008-11-26 | 10:29:18
JAG GICK JUST IN I EN STOL MED KNÄET SÅ JAG VILL BITA AV MIG HELA BENET!!!!!!!!!!!!

Så.. nu när det är sagt så kan jag ju tala om att jag var på vårdcentralen för en timma sedan. Det är nämligen så att jag upptäckte en knöl inne i min hals längst ner på framsidan förra veckan. Det var den jag bokade tid för i måndags!

Imorse när jag då var där så kände den som undersökte mig lite på min knöl, sen tittade denne på mig och sa:
L - "Det där är ditt adamsäpple".
S - "....... nej, det där är inte mitt adamsäpple".
L - "Jo, det skulle jag nog tro. Beroede på hur lång hals man har så sitter det på olika ställen."
*tog mitt finger och pekade*
S - "Det här är mitt adamsäpple, inte knölen. Jag har pratat med andra, bland annat två sjuksköterskor utanför vårdcentralen, och båda säger att det kan vara struma och att det inte är mitt adamsäpple. Jag har dessutom struma nära i släkten".
L - "Åh... jaha. Okej, men får jag känna en gång till då."
*han ställde sig bakom mig, satte fingrarna på knölen och bad mig svälja*
L - "Alltså, ja.. den känns ju lite knölig. Har du känt dig frusen, trött och trög något?"
S -  "Ja, alla tre. Speciellt de senaste veckorna."
L - "Åhå... men då bör jag nog beställa lite prover åt dig. Du får en kallelse när du ska komma tillbaka."

Jag var alltså tvungen att ÖVERTALA honom om att det INTE var mitt adamsäpple!!! Han kollade ju inte ens om jag hade något adamsäpple högre upp i halsen. Var så arg och ledsen när jag gick därifrån att jag blev alldeles kallsvettig. (ännu ett tecken på att jag blir trött av lite)

Nä.. nu ska jag lyssna på bra musik och vänta tills jag börjar skolan kl 12.40..Pillar - Smiling down

julklappar.

2008-11-25 | 21:01:56
SNUSK vad mycket jag har handlat idag! Men det var många bra saker också, och med bra saker så menas presenteeeeeeeeeeeeeer!


På bilden finns det allt från parfymer, till presentpapper till kläder. Är ledsen att jag inte kan visa allt som finns i de resterande påsarna, men så går det om man ska få julklappar och födelsedagspresenter, vet ni!

Jag tror inte att ni förstår hur tunga mina påsar var. Den sista timman jag spenderade på stan ville jag nästa bara gå upp i rök. Händerna sved och var ömma som aldrig förr! Att hålla hand med någon var nästan omöjligt, ont gjorde det! Struntbussen till Sikeå gjorde det inte bättre heller. Tror ni inte att det kändes som minusgrader i bussrackarn? Jodå, det gjorde det. Jag mådde nästan illa på grund av att jag frös så mycket. B-b-b-b-bläää!

Men då har vi då dagens hjälte - Alexander.
Hoppade av i Sikeå istället för Bygdeå och åkte taxi in till Robertsfors. Där stod Alexander och väntade, tog alla mina äckligt tunga påsar i ena handen, min ömmande hand i den andra handen och så gick vi hem till honom. Väl framme så la han ut en filt i soffan + ett fårskinn, och där fick jag sedan lägga mig. Då bäddade han om mig med två filtar, en på kroppen och en runt fötterna. Han släckte lampan, tände ljus i vardagsrummet och gjorde upp en eld. Sedan försvann han ett tag, och när han kom tillbaka så hade han med sig en bricka med varm svartvinbärssaft, Digestive, nötter, pepparkakor och choklad. Fick dessutom ett par tjocksockar att sätta på mina isbitar till fötter.

Så ja, han är värd titeln Dagens hjälte. No doubt.Natalie Grant - The real me

Skellefteå.

2008-11-25 | 07:30:28
Morgonens applåd går ändå till att jag sov 8 timmar i natt! Wiiie!

Är ledig idag (som alla andra tisdagar), men ändå är jag uppe snortidigt. Tänk, jag kunde ha sovit minst 11 h... hm. Men idag går inte det för sig! Ska nämligen in till Skellefteå och klaga på ett par skor, samt köpa lite julklappar.

Här har ni bovarna. Jag köpte de här stövlarna i september. Hade letat ett par i hur lång tid som helst, så när jag hittade de här så ville jag bara döda mig själv. Anledningen? Jo, de kostade nämligen 999 kr!!! Nu, två månader senare då jag har hunnit använda dem i drygt en månad, så är dessa snordyra skor halvt förstörda. Jag förstår verkligen inte hur ett par skor för en tusenlapp i äkta skinn kan förstöras av att gå omkring i en skola!!!! Nej, jag är verkligen inte nöjd. Verkligen inte, inte, inte. Så därför ska jag in och klaga på dem idag. Don't try to stop me!Ana Johnson - I don't cry for pain

snö?

2008-11-24 | 21:10:11
Vadå, snöade det idag?

Nej då. Jag ser alltid ut såhär de dagar som jag går bort till busskuren. Lovar!
~

Och Anders, i'm sorry, men jag förstod inte din vits i förra kommentarfältet ;DLeigh Nash - Ocean size love

macroobjektiv.

2008-11-24 | 19:11:46

Vad sägs om att du får hoppa ner under min julgran i år, lille vän?Katie Melua - Call of the search

frukost.

2008-11-24 | 08:31:37
Jag kände mig inte alls sugen på frukost idag. Allt kändes som.. ogott. Det blev en kopp thé och två små mackor. Det får duga för den, i vanligt fall, frukostgalna Sandra.

Nu hoppas jag bara att vårdcentralen kan ringa upp någon gång, så att jag sedan får kila vidare till Telecenter och fortsätta utbildningen där innan jag måste fara till skolan.

Woha, busy morning!Stanfour - Desperate

RSS 2.0