prestanda!

2008-01-31 | 22:28:37
jag måste skaffa ett större ass, tyvärr. det här håller ju inte annars. jag får snart träsmak bara av att titta på en eventuell sittplats! nu är inte ett undantag. gahw.

jag blir allt mer duktig. nästan. eller.. sort of..
har börjat beta av jobbiga läxor som har legat
och gnagt små hål på mitt psyke. men nu är
det bara att bita i det sura äpplet och se till att
prestera lite! det är alltid lika skönt när det är gjort.

jag taggar fredag. jag taggar vänner. jag taggar tacos. jag taggar singstar. jag taggar dansmatta.
jag taggar humor. jag taggar guitar hero. jag taggar film. jag taggar
er.♫ Nickelback - Far away

get serious.

2008-01-29 | 16:14:38
jag blir så avtänd på att vara glad & positiv när en lärare vägrar att ta åt sig kritik. skärp dig, kvinna.Plan White T's - Shine

baka kaka.

2008-01-28 | 21:57:05

nej, jag är inte det minsta deppad om någon fick/får för sig det genom att iakta det förra inlägget. läget är så att låten är en grymt bra låt, och fotot är fotograferat av en väldigt bra fotograf. det är faktiskt lite irriterande att det finns människor som ska klå en i allt, och får publicitet av det. agh!

dock så diggar jag hans bilder ändå. det gör att min längtan till Afrika blir ännu större. ja, jag vill till Afrika. och japp, jag vet att man kan dö, men det är som chill. vill fotografera, uppleva kulturen och gärna arbeta som volontär av någon typ av slag. det börjar kännas mer och mer, men vi får väl se hur det blir med den saken i framtiden. drömma och hoppas kan man alltid!


idag var det återigen Towdah-träff i stan. jisses. jag älskar er, även om vi är så fantastiskt oduktiga på att hålla oss till den punkten som vi diskuterar om just vid det tillfället, eller när det gäller att sitta tyst hela tiden och lyssna på den som pratar. det suger vi på. men.. det är Towdah, liksom.
kvällen resulterade förövrigt i att vi har åtagit oss två uppdrag till, och det är inte små och snabba grejer. på båda sakerna representerar vi studieförbundet Bilda, så det är seriösa grejer. men vi gillare!


nu är jag mätt. har ätit nygjorda scones.
borde nog gå upp på övervåningen för den delen och titta till så att kladdkakan inte ligger där inne och kreverar. för imorgon blir det fikastund på psykologin! jag, annelie och ida kände för att bjussa (eller fira, höhö) eftersom det är våran sista psykologilektion. wiho!!


you loved me 'cause I'm fragile, when I thought that I was strong.

2008-01-28 | 13:23:55
image2

you hold me without touch. you keep me without chains.
I never wanted anything so much, than to drown in your love and not feel your rain.♫ Sara Bareilles - Gravity

clip.

2008-01-25 | 11:44:20

nu är det no return. om 150 minuter så ska jag klippa mig, på riktigt.
jag minns faktiskt inte när jag gick till en "riktig" frisör och klippte mig sist. hm. snålsandra.
men idag så ska jag faktiskt det. ska klippa mig på Clip, och förhoppningsvis så är dem så bra som folk har sagt :)

en annan sak som är värd att nämna är att jag ÄNTLIGEN ska få min nya mobil upplåst.
jag har pratat om denna fördjotade (ursäkta bondskan) mobilen i över ett halvår, men idag SKA det ske.
men jag skulle inte bli förvånad om jag inte kan låsa upp den än..

så.. klippning + upplåsning = 450 + 380.
turligt nog fick jag två löner idag. hmpf.

skotertur med rasmus, sara, malin, andreas och olle ikväll?
duvan imorgon med annah?♫ Simple Plan - When I'm gone

beloved mellanöstern.

2008-01-24 | 19:53:24

jag vill tillbaka till israel. jag vill tillbaka till palestina.


jag vill sitta där på en gata och bara titta.
titta på alla människor som går förbi, lukta på alla dofter, lyssna på deras språk och iakta deras kroppsspråk. allt.


jag vill gå runt i byarna, städerna och öknen och bara känna. den känslan som infall sig när man satt mitt ute i öknen och tittade ut över ofattbart med yta som bestod enbart av sand och kullar är någonting som jag behöver. någonting som alla behöver. det går inte att förklara riktigt, men det var bland det skönaste jag gjort. jag stod där. jag bara tittade och andades. för varje andetag som andades in fylldes man av lugn och ro, och för varje utandning försvann stress och annat jobbigt inom en, bit efter bit.


ge mig.Sara Bareilles - Gravity

Taylor Swift.

2008-01-20 | 19:57:30
http://www.youtube.com/watch?v=R7DRtl6CTqc&feature=related

så elit.

2008-01-20 | 15:53:20
helt insane. tvåhundratrettioen. TVÅHUNDRATRETTIOEN!dagen har varit rätt.. kugn. eller, ja.. typ. varit på möte, läst läxa och övningskört.
har mnin första körlektion imorgon på skolan. gah. fast egentligen är nog det
ingenting att oroa sig för. har kört rätt länge och rätt mycket, så jag bör överleva.

helgen i övrigt har varit bra. det har varit lite stressigt här och var, men haha - det äre värt!
puss på dig!Listen: Lone Star - Amazed

mh.

2008-01-15 | 18:32:35
det är inte så vågrätt alla gånger. man är inte alltid bra.Listen: Sara Bareilles - Love song

go jennings!

2008-01-10 | 21:38:35
denna torsdag har inte varit särskilt jobbig. direkt när jag kom till skolan så satte sig jag och ida i en bil tillsammans med gerit och marita för att åka till ug i ånäset för att marknadsföra skolan inför alla nior. när vi kom fram så kom kriko och gustav tätt efter oss i en annan bil. när niorna kom så hade vi ställt upp lite saker som automatisk blodtryckspump, metallschack, el-stöten och lite annat. så den halvtimmen som vi hade tillsammas med niorna minglade vi bara lite och fick dem att prova på de saker som vi hade plockat med oss.

när klockan var nio så var det dags att packa ihop och bege sig tillbaka till jennings. där packade vi i lite nya saker samt tog med oss lite nytt folk - burström (bytte av gurra), malin och elina - sen bar det av till sävar! där var vi från 11 till just efter 12 med uppställda bord och massa saker. denna gång så serverade resturang drinkar. det var lite småtråkigt att stå och se hur alla kom och tog en drink för att sedan gå iväg, om dem magiskt nog inte vågade på el-stöten. men ändå. det gick liksom.

men sen så var min dag slut! fick den servicen att dem körde in i bygdeå och släppte av mig. (nog för att resturang, två lärare och två elever, ville fara på frasses och äta). gick då hem och.. ehmn.. jag vet inte riktigt. satt väl här ett tag, men sen så plockade jag undan på rummet. jag skulle ju få finbesök!

när klockan var 14 så kom min sara plus en emil! eftersom vi har den energin som vi har så satte vi igång och gjorde en present till malin. det blev ett väldigt snyggt collage med massa ord som passade in på malin från olika tidningar som vi sedan klistrade på ett papper och satte in i en ram. den fick hon sen när hon kom med bussen 16!

resten av kvällen så har jag varit med mina två brudz, malin & sara. efter att vi hade städat min garderob lite bestämde vi oss för att se en film  - "Hairspray". dock så slutade det nästan med katastrof! när det var en minut kvar av filmen så hakade hela alltet upp sig och vi drabbades av ren och skär panik. nu hade vi suttit och sett igenom en hel film på två timmar, och när det är en minut kvar så stannar hela skiten! jag vet inte hur länge vi satt och väntade på att filmen skulle fortsätta, eller hur många försök vi gjorde för att få allt och fungera igen. vi försökte trycka bak filmen en bit för att sedan spola fram igen, men icket. efter hundra sånna försök så kom vi på den briljanta iden - vi trycker fram filmen en bit och spolar baklänges! and, well.. it worked. visserligen fick vi se slutet och kyssen baklänges, men vi fick i alla fall se slutet!

gratz broh.

2008-01-08 | 20:35:06
ja, må du leva Hampus 13 år! (8)

skolan har börjat! och måste säga att första dagen ändå var lite mysig. jag fick vara med mina vänner igen! fick dessutom julklappar av söt-ida. wiho! fick en tunika, en plånbok och en klocka!! jag blev really, really, really glad kan jag ju säga. tack igen ida :)

dessutom så är snabb-alfapet bra. dock så är det beroendeframkallande.
men whatever. det är smällar man får ta liksom.Listen: Ingrid Michaelson - Corner Of Your Heart

nyår.

2008-01-01 | 19:56:12

bra. sjukt bra.

sång, musik, dans, möten, konserter och galet mycket folk - wunderbar!
nu är Unite över igen. det känns tråkigt på ett sätt att det är över, men chansen att man skulle ha överlevt flera dagar till är föga stor. dagarna är relativt fulla med aktiviteter (speciellt för oss som bidrog med en massa dans och dansworkshop) och timmarna som man ägnar till att sova är ytterst få. under de senaste fyra dagarna har jag sovit kring 13 h kanske. det är vad jag kan sova på EN natt när det är helg.

all dans gick väldigt bra. vi dansade två kvällar med Towdah. den ena var första kvällen och den andra var igår på nyårsfesten. vi fick inleda hela festgrejen med vårat dansmedley på 5.40 minuter. galet skoj! det gick riktigt bra och alla hade roligt, både dansare som åskådare. det var lite extra skoj eftersom vi hade tillgång till superbra ljud (ytterst ovanligt), ljussättning med blinkande lampor osv samt rökmaskin. dock så ställde rökmaskinen till det lite för oss den första kvällen. teknikerna hade inte riktigt lärt sig hur den fungerade, så det slutade med att  pubiken inte kunde se mitten av dansen pga all rök som kom från maskinen. vi  som dansade såg varken fötterna, publiken eller instrumenten och allt annat som var på scenen. men ingen dog och det var faktiskt rätt roligt.
vi dansade även en tredje gång, men då var vi bara tre stycken ifrån Towdah: jag, Catrin och Mathilda. under konferansen så hade vi nämligen ett dansworkshop för dem som ville. där lärde vi dem en dansuppvärmning, berättade om Towdah och lärde dem en koreografi till en låt som vi också framförde igår på kvällen. så det har varit mycket dans de senaste fem dagarna!

nu är man trött, men man saknar ändå stämningen och alla människor. det är lite tvärt om att komma hem till ett tomt rum i jämförelse med att stå och hoppa och sjunga med 400 ungdomar.

nästa år blir det Unite igen, definitivt. och då håller det till i Umeå!Listen: Audioholic - Wonderful as you

RSS 2.0