vår fredag.

2008-08-31 | 14:31:07
Okej, snabb genomgång av gårdagen.

- vaknade 08.30 av Annelie som stryker mig på kinden och har gjort frukost
- går in till centrum 09.20 och väntar tills affärerna öppnar
- hade sjuk huvudvärk, men lyckades ändå shoppa för närmare 1000 kr
- möter Annelie hemma vid lägenheten kl 15.20
- äter cashewnötter, fikar, sitter vid datorn och sjunger Singstar till 17.00
- går till bussen som ska gå 17.25
- bussen kommer 18.00 och vi får åka gratis
- busschauffören berättar i micken hur mycket det värmde att vi var betalningsberedda
- hoppar av i Bygdeå och möter Liza där
- handlar ingredienser till pizza och fruktsallad
- åker hem, gör pizza och finner livet ljuvligt igen när vi får ta första tuggan 20.00
- ser på "Ps. I love you" som fick mig att gråta mer än en gång
- äter fruktsallad, glass och chokladsås
- myser bland hundra täcken och kuddar på madrasserna vi lagt på golvet
- ser 15 minuter av en skräckfilm, sedan stänger vi av
- Liza och Annelie åker hem 00.20

Hm.... det blev en ganska lång sammanfattning.Toby Lightman- My Sweet Song

halken.

2008-08-29 | 22:53:26
Woha, gjorde halken idag! Blev godkänd, hade roligt (förutom när jag skrek i bilen av ilska den första gången jag fick sladd. hatar att misslyckas), skrek nästan livet ur mig när jag såg en uppstoppad älg i ett rum, prövade en krockanordning i 7 km/h och hängde upp och ner i en bil. Det var inte så skönt för axeln. Men dagen var bra!

Sedan hoppade jag av i stan för att äta blodpudding med Malin och Sara. Mys! Jag och Malin skulle nämligen senare kla till Julias 18-årsmaskerad. Hon var en clown och jag var en sjuksköterska! Det var hur roligt som helst att se hur alla hade ansträngt sig på ett eller annat sätt :D Tydligen såg jag ut som Elliot från "Scrubs".

Nu sitter jag hemma hos Annelies storasyster Anna och ska sova här i natt. Skulle liks in till stan imorgon och jag skulle inte ha kunnat ta med hem med någon buss. Så det här är ju värsta lyxen!

Ska försöka hitta en höst/vinterjacka i morgon i stan + lite presenter. Sedan hade jag tänkt hjälpa Annelie att jobba. Vill ju att hon ska bli klar på jobbet så snabbt som möjligt! Hon och Liza ska ju hem till mig i morgon och baka pizza, äta onyttigt och se på gråtfilm! COZY!Swingfly - Singing that melody

kulturmiss?

2008-08-28 | 20:36:16
Satt och skrev med Simon på Facebook idag. När han fick veta att jag aldrig hade smakat en av hans svindyra favoritglassar så tyckte han att jag skulle bryta det mönstret och köpa en. Så här obildad är denna gosse:

Simon Geries skrev klockan 10:56
Äre sant... det måste du ju göra nån gång. Smaka typ, Bohemian Raspberry eller nåt sånt hette den smaken, den är sjukt god.

Sandra Israelsson skrev klockan 18:04

det lovar jag att göra ;) om du lovar att äta palt! palt, glass... nästan ingen skillnad ;)

Simon Geries skrev klockan 18:08
What? Palt glass? Första gången jag hör om det... :P

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH.KT Tunstall - Paper Aeroplane

lektion.

2008-08-28 | 09:06:34
Just nu så har jag kursen "Människan socialt och kulturellt". Det kan nog bli rätt intressant, men jag är inte den piggaste idag. Därför så sitter jag och sjunger "Stockholm i mitt hjärta" tillsammans med Annelie och Adde i mediasalen.

Det började med wikipedia, sedan Singstar, sedan Olle och sedan denna lilla älskade skärgårdssång. Precis vad man bör göra istället för att leta reda på information om olika begrepp på ordet "kultur". Eller... ?

Stockholm i mitt hjärta
Solljuset stiger ur havet,
spelar i koppar och glas,
Stockholm i gryningen strålar
som var hon en gyllene vas,
med blommor från Östersjöns stränder,
med ängsört från ekarnas sal,
en skönhet på urbergets stränder,
Mälarens ljuva vestal.

Refräng:
Stockholm i mitt hjärta,
låt mig besjunga dig nu,
åldrad i ungdomlig grönska,
öarnas stad, det är du!
Av städer jag känner i världen
är du den stad som fått allt.
Genom Mälarens kärlek till havet
en blandning av sött och salt.

Solljuset dansar på fjärden,
det glittrar för stort och för smått,
för träkåken uppe på Söder
 men även för Konungens slott.
Det porlar i fiskrika strömmar,
det valsar i Mälarens famn,
det skymmer och skänker oss drömmar
sjungandes sjöstadens namn.

Refräng:
Stockholm i mitt hjärta, etc.

Skymningen kom i en smekning
av kvällsbrisens skälvande hand.
Nu rodnar solen i fönstren
på Söder och Norr Mälarstrand.
Säj, hör du musiken och skratten
från Djurgården och Gröna Lund,
en lovsång till Stockholm i natten
från skärgårdens vikar och sund.

Refräng:
Stockholm i mitt hjärta, etc.Lasse Berghagen - Stockholm i mitt hjärta

hej, youtubeflicka.

2008-08-27 | 19:12:32
Vad gör denna lilla donna som får en glad? Hon är ingen superstjärna på ukulele, hon spelar in videon med en webcam - och ändå får hon det att bli så simpelt sött! Hon bryr sig inte om sitt utseende i videorna, hon använder sin egen röst till stämmorna och hon har en glad och skön humor. Därför får hon det så bra.


Build me up - Buttercup


Destinys Child - Survivor


Colbie Caillat - Bubbly (retsam)

teorin.

2008-08-27 | 14:33:50
Jag klarade körkortsteorin!! Jag klarade körkortsteorin!! Jag klarade körkortsteorin!! Jag klarade körkortsteorin!! Jag klarade körkortsteorin!!

berghem.

2008-08-26 | 22:14:17
Här sitter jag på Berghem, helt fullproppad med mariekex, te, smörgåsrån och Philadelpiaost. Måste säga att Sara är en mysig värdinna som jag väldigt gärna spenderar min tid med! Hela kvällen har gått åt till att fika alldeles för mycket kex och till att prata om killar, intriger och kärlek. Söt kompis!

Måste bara nämna dagens sötaste grej:
När jag klev på bussen i Bygdeå för att åka hit till så började busschauffören med att fråga mig: "Jaha, så vad har du gjort för gott idag"? .... Tänkte lite och svarade sedan att jag var i skolan, även fast jag var ledig. Sedan började han fråga allt mer, så det slutade med att han bad mig att sätta mig brevid honom där nere. Vi satt och pratade konstant i 30 minuter om hans familj, barn, hans schema, mina intressen, framtidsdrömmar och så vidare.
När jag klev av så ställde jag mig upp, tittade på honom och tackade för att han hade gjort min bussresa så trevlig. Han tittade tillbaka och sa att han trodde att jag var 20 eller något sådant. "Måste bara säga att du är mycket mer mogen än en 18-åring. Tack tillbaka!". SÅ HIMLA SÖT GUBBE!

Nu måste jag kila isäng. Måste ju orka med teoriprovet i morgon! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigh.
Puss på Sara, Liza och Annelie.♦ Miss Li - Ba ba ba

nervöst.

2008-08-26 | 13:48:27
Idag är min lediga dag från skolan. Varje tisdag så är jag helt utan lektioner, inte helt äckligt, men jag for till skolan ändå. Det jag har gjort hela dagen kan stavas med 12 små bokstäver: trafikdatorn!! Jag har verkligen tappat räkningen på hur många teoritest jag har gjort idag, men jag skulle gissa på ca 12-14 st. Det gör en trött!

Nu är mitt huvud verkligen fyllt med information. Antar att det är lika bra att säga att det är imorgon som jag skriver teoriprovet i stan. Ska vara där kl 08.00 för att fotas och själva provet skriver jag 08.30. Om det inte vore för mycket begärt så får ni gärna skänka en extra tanke åt mig! Har klarat mig riktigt bra nu de senaste testen jag gjort på skolan, men frågan är ju om minnet och nerverna håller sig i morgon. Jag håller verkligen alla tummar jag kan, mer kan jag inte göra.

~

Och Pia, om vi säger såhär: om jag får lösenordet till din bilddagbok så får du kila förbi och ta en himmelsk chokladboll ;)♦ Alaine - Rise in love

wacko.

2008-08-25 | 21:53:40
Det är INTE okej...... såna vidriga människor!

http://www.expressen.se/nyheter/1.1248568/spetsiga-palar-funna-vid-badbryggaThree Days Grace - Over and over

vuxen?

2008-08-25 | 20:38:52
Vuxenlivet hoppar på en med en gång när man fyller 18 år!

Fyllde i en internet enkät idag. "Ålder?" ... Mohahahha - "18 UNDERBARA ÅR!!!". Eller ja.. riktigt så kunde jag inte fylla i. Men kunde då fylla i "18 år" i alla fall. Så det så.

För det andra så betalade jag just en räkning helt SJÄLV för första gången i mitt liv. Woha! Visserligen försvann 3000 kr, men jag fann den ändå lite smått roligt. Pappa såg däremot helt förstörd ut. När jag brast ut att jag snart måste flytta till en egen lägenhet för att rymma alla mina saker så tittade han på mig med förtvivlade rådjursögon och började böna och be för att jag skulle vänta liiite till. "Inte än, Sandra......". Sötpappa!John Mayer - Dreaming With A Broken Heart

nä..

2008-08-25 | 19:30:26
Man lyckas inte alla gånger. Tyvärr.
Måste trösta mig med en chokladboll. En frusen en.The Veronicas - Untouched

typical.

2008-08-24 | 22:16:03
Ja. Jag har sagt det förut och jag säger det igen - jag tvingar nästan alltid mig själv att vara uppe längre än vad kroppen egentligen vill (och orkar)!Men för den sakens skulle så tänker jag inte låta bli att
lägga in den låt som sjunger omkring inne i mitt huvud
just nu. den behöver en liten plats på min blogg.♦ Jason Mraz - Lucky

18 år och 1 dag.

2008-08-24 | 19:25:07
Min underbara Annelie sov över här inatt. Ni vet, bussförbindelserna är inte så överdrivet täta till Pellboda. Vi fick oss faktiskt en sovmorgon till kl 11.00! Till frukost blev det mackor, daimtårta och chokladbollar framför filmen "Min bästa väns bröllop", sittandes under varsitt täcke. Det var inte det jobbigaste jag varit med om, precis.

Måste bara tillägga att jag även spöade henne i kubb när vi hade orkat klä på oss. Det var ju till och med sol ute!! Och värre därtill - det var varmt!! Jag hade linne, shorts och leggings, och jag ska säga er.. puh, det var varmt.

Varför kan det inte alltid vara varmt och soligt?!


Jaja. Nu är i alla fall de svarta vinbären plockade, allt skräp bortkört och det som väntar är glass och film! Det verkar även bli så att lille Kriko kikar förbi en stund. Han har varit nere på träningsläger i... någonstans. Så han missade tyvärr min födelsedag, men han ska få tårta nu istället!

Nu tror jag att jag måste kila upp till övervåningen. Min mamma, pappa och syster spelar alldeles för hög hip hop i högtalarna!! Ciao!♦ Amanda Jenssen - Numb

18 år.

2008-08-24 | 01:18:31
TACK alla som har skickat sms, ringt, skrivit på Internet, gett komplimanger för artikeln och till alla ni som kom och grattade mig ikväll. Ni gjorde min 18-årsdag helt underbar!

Nu är jag 18 år... I like it.

18 ÅÅR!!

2008-08-23 | 10:01:43
ÅÅÅÅH, jag är så glad, så glad, så glad! Solen verkligen STRÅLAR utanför fönstret, familjen + Kai har kommit med paket på sängen och jag fyller 18 år!

Den här dagen kommer bli hur bra som helst. Jag är glad.Happy birthday!

RSS 2.0